2777
2789
عنوان

کیا با کالری شماری لاغر شدن

88 بازدید | 9 پست

من ۶۴ کیلوعم میخوام ده کیلو کم کنم کالری شمار بهم گفته ۱۰۰ روز روزی ۱۳۰۰ کالری بخورم اوکیه . راه راحتری سراغ ندارید؟نمیتونم ورزش کنم حوصلشو ندارم

عزیزکم ..خیلی دوست داشتم خود خواهانه داشته باشمت ولی افسوس که دنیا جای قشنگی نیس ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با کالری شماری و هرروز تقریبا نیم ساعت ورزش تو خونه خوب کم کرده بودم

برگشت یا نه ؟ من تقریبا سه چارکیلو فقط پهلو دارم

عزیزکم ..خیلی دوست داشتم خود خواهانه داشته باشمت ولی افسوس که دنیا جای قشنگی نیس ...
برگشت یا نه ؟ من تقریبا سه چارکیلو فقط پهلو دارم

من بعدش ک ول کردم

افتادم رو دور خودن و ورزش نکردن

بله برگشت

اگه عادت کنیم ب کم خوردن دیگه چاق نمیشیم

۳ ۴ کیلو ک تو یماه شابدم‌کمتر

کم میکنی

فقط یکمم ورزش کن. برقص

من بعدش ک ول کردمافتادم رو دور خودن و ورزش نکردنبله برگشتاگه عادت کنیم ب کم خوردن دیگه چاق نمیشیم۳ ۴ ...

میدونی این روزا یکم افسردم . تنها تفریحم خوردنه فقط خوابیدم توخونه و رو مبل . تو چندکیلویی

میدونی این روزا یکم افسردم . تنها تفریحم خوردنه فقط خوابیدم توخونه و رو مبل . تو چندکیلویی

من ۸۰ هستم. ک ۷۳ هم بشم خوبه

چون لاغرتر میشم صورتم خیلی استخونی میشه همه میگم زشت میشم

الان تازه باشگاه میرم و غذامو کم کردم دوباره

کدوم کالری شمار 

وزن ۶۴ ۱۳۰۰ کالری خیلی خوبخ

من زیره دارم وزنم ۸۶ و اندی نزدیک۸۷

کالریمو زده ۱۳۲۰

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)