2777
2789

من نوزده سالمه

دوسال پیش زمانی که هفده سالم بود توی مدرسه با دوستم بحثمون میشه و مقصر خودش بود

هرچی از دهنش در اومد گفت و تهمت الکی زد

منم بچه و خام بودم پیش یکی دیگه از دوستام درد دل کردم و گفتم این با فلانی هست همیشه و همه غلطی میکنه(اسم اون کار روهم آوردم) و بعد به من تهمت میزنه میدونم نباید میگفتم ولی بچه بودم

حالا استرس دارم ما سه تا جایی به تور هم بخوریم و اون بفهمه من اینو گفتم هر چند خودش خیلی زیرآبمو زد و اون خیلی خیانت کرد بهم اما بازم من عقل الانمو داشتم نمیگفتم ممکنه توی دانشگاه شهرمون باهم باشیم

چون من شهر خودم میرم دانشگاه اوناهم همینطور 

واقعا اضطراب بدی دارم من دوز قرص اعصابم تازه دکتر کم کرده باز حالم بد میشه استرس بیخود میگیرم 

دانشگاه بری حل میشه منم در شرایط تو بودم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

چرا شما عین نقل و نبات قرص اعصاب میخورید 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن از،این حرفا زیاده 

اونم بیکار نی بره بگه برا خودش دردسر بسازه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

هم اون هم تو فراموش خواهید کرد 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

چیز بدی نیست قرص اعصابنصف ایران لازم دارن

چیز خیلی خیلی خیلی بدیه 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

استرس کشیدن بدتره عامل نابودیهتفکر شما غلطه نهایت یه قرص میده دکتر یه پلاستیک پر که نمیده

استرس یه چیز طبیعیه راهکارشم باید طبیعی باشه درضمن فکر نکن من تاحالا نخوردم من تا ته خط رفتم

چرا دانشگاه برم حل میشه؟

وقتی دانشگاه میری انگار برگ جدیدی از زندگیت باز میشه و هرآنچه در مدرسه اتفاق افتاد کلا دور انداخته میشه

وقتی دانشگاه میری انگار برگ جدیدی از زندگیت باز میشه و هرآنچه در مدرسه اتفاق افتاد کلا دور انداخته م ...

خب داره میگه همون دونفر هم توی دانشگاهم باشن باز همون داستانای قدیم ممکنه شروع شه

دختر رشتی😍😍😍دانشجو روان شناسی

خب داره میگه همون دونفر هم توی دانشگاهم باشن باز همون داستانای قدیم ممکنه شروع شه

میگم فرقی نداره اونجاها هم دو نفر ادامه نمیدن . من برحسب تجربم میگم هر دو نفرمون فراموش کردیم تو دانشگاه