2777
2789
عنوان

گند زدم به زندگیم با این انتخابم

3293 بازدید | 114 پست

بیست سالم که بود خیلی دوست داشتم ازدواج کنم  یه دختر گرم مزاج تو ایران که راه دیگه ای جز ازدواج زودهنگام نداره که داره مگه ؟ ولی یه آدم مزخرف اومد گند زد به زندگیم پنج ساله داره عذایم میده تو زندگیم بود یه جور حالا هم که نیست یه جور دیگه . سه ساله طلاقم نمیده چرا تو جامعه ما زن درک نمیشه چرا فکر میکنن زنا نیاز جنسی ندارن اون رفته برگه ازدواج مجدد گرفته و اون وقت من حتی حق سلام علیک با یه مرد رو ندارم مگه من آدم نیستم من نیار ندارم من عاشق نمیشم من عاطفه ندارم چرا باید جوونیم بسوزه فرصتای خوب ازدواجم از بین بره بخاطر این قوانین غلط . خدایا به حق امام حسین ما زنا رو نجات بده از بی درکی و ظلمی که قانون به ما میکنه

خب شکایت کن 

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو دادخواست تهیه میکن بده 

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

چطوری برگه ازدواج مجدد گرفتن ؟! ایشالا هر چی صلاحته پیش بیاد 🙏

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

مگه شما تو ایران زندگی نمیکنی ؟؟؟

از قانون اطلاع داری یا نه ؟

الان هم باید خر جی بده هم نیاز برطرف کنه اگه نمیکنه شکایت کن

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

منم سر همین فشار جسمی ازدواج کردم از هول حلیم افتادم تو دیگ شوهری که اول زودانزالی شدید داشت و بعد از چند سال کلا رابطه رو گذاشت کنار 

عین خیالشم نمیاد که منم آدمم 

خودشم میدونست مشکل داره از همون قبل ازدواج

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چطوری برگه ازدواج مجدد گرفتن ؟! ایشالا هر چی صلاحته پیش بیاد 🙏

وقتی من باهاش زندگی نمیکنم میره شکایت عدم تمکین میکنه وقتی من ارش تمکین نمیکنم میشم ناشزه . آقایی هم که خانومش ازش تمکین نکنه چون مرده و نیاز جنسی داره ! قانون بهش اجازه ازدواج مجدد میده بدون طلاق دادن من ! قانون به نیاز جنسی مرد توجه کرده ولی به نیاز جنسی زن توجهی نداره