بیست سالم که بود خیلی دوست داشتم ازدواج کنم یه دختر گرم مزاج تو ایران که راه دیگه ای جز ازدواج زودهنگام نداره که داره مگه ؟ ولی یه آدم مزخرف اومد گند زد به زندگیم پنج ساله داره عذایم میده تو زندگیم بود یه جور حالا هم که نیست یه جور دیگه . سه ساله طلاقم نمیده چرا تو جامعه ما زن درک نمیشه چرا فکر میکنن زنا نیاز جنسی ندارن اون رفته برگه ازدواج مجدد گرفته و اون وقت من حتی حق سلام علیک با یه مرد رو ندارم مگه من آدم نیستم من نیار ندارم من عاشق نمیشم من عاطفه ندارم چرا باید جوونیم بسوزه فرصتای خوب ازدواجم از بین بره بخاطر این قوانین غلط . خدایا به حق امام حسین ما زنا رو نجات بده از بی درکی و ظلمی که قانون به ما میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی من باهاش زندگی نمیکنم میره شکایت عدم تمکین میکنه وقتی من ارش تمکین نمیکنم میشم ناشزه . آقایی هم ...
واااای 😮😐 فکر کردم ازدواج مجدد با شما ! عجب 😐 قانون حتی برای پایین تنه مردها نسبت به وضعیت روحی روانی زن ارجحیت قائل و نگران 🤦 قوانین رو مردها نوشتن
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
منم سر همین فشار جسمی ازدواج کردم از هول حلیم افتادم تو دیگ شوهری که اول زودانزالی شدید داشت و بعد ا ...
میفهممت عزیزم . شوهر منم همین بود حتی بدتر . فک کن من کلا سه ماه باهاش زندگی کردم یه ماه آخر کلا نزدیکم نمیشد جدا میخوابید !!! فک کن مثلا تازه داماد بود حتی سمتم نمیومد . باید منتشو میکشیدم تا بیاد سمتم ! اونوقت قاضی میگه دلیل محکمه پسند نداری !
اسی شنیدم چند نفر رو شنیدم با قانون عسر و حرج طلاق گرفتن
میدونم چی میگی ـ ولی هر دلیلی رو قبول نمیکنن که باید طرف یا معتاد خیلی خفن باشه و شیشه اینا بکشه و داغون یا اونقدر بزنتت که چندین بار بری پزشک قانونی . هر چیزی رو محکمه پسند نمیدونن