2777
2789
عنوان

گند زدم به زندگیم با این انتخابم

| مشاهده متن کامل بحث + 3293 بازدید | 114 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خیلی اینو میشنوم و میبینم تنها راهت اینه هر چی میتونی ازش مهریه بگیر و بعد هم برو از ایران حتی ...

اگه به خاطر خانوادم نبود حتما اینکارو میکردم چون دو روز دیگهپشتم حرف در میاد که حتما با یکی فرار کرده . وگرنه خودم خیلی دوست دارم حتی شده قاچاقی برم 

وقتی من باهاش زندگی نمیکنم میره شکایت عدم تمکین میکنه وقتی من ارش تمکین نمیکنم میشم ناشزه . آقایی هم ...

واااای 😮😐 فکر کردم ازدواج مجدد با شما ! عجب 😐 قانون حتی برای پایین تنه مردها نسبت به وضعیت روحی روانی زن ارجحیت قائل و نگران  🤦 قوانین رو مردها نوشتن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

منم سر همین فشار جسمی ازدواج کردم از هول حلیم افتادم تو دیگ شوهری که اول زودانزالی شدید داشت و بعد ا ...

میفهممت عزیزم . شوهر منم همین بود حتی بدتر . فک کن من کلا سه ماه باهاش زندگی کردم یه ماه آخر کلا نزدیکم نمیشد جدا میخوابید !!! فک کن مثلا تازه داماد بود حتی سمتم نمیومد . باید منتشو میکشیدم تا بیاد سمتم ! اونوقت قاضی میگه دلیل محکمه پسند نداری ! 

میفهممت عزیزم . شوهر منم همین بود حتی بدتر . فک کن من کلا سه ماه باهاش زندگی کردم یه ماه آخر کلا نزد ...

منم شوهرم سرده

اینکه شما تمکین نکردی یعنی طبق قانون  براتون خونه جدا آماده کرد و فقط رابطه جنسی نداشتی؟ جریانش چیه ؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

اسی شنیدم چند نفر رو شنیدم با قانون عسر و حرج طلاق گرفتن

میدونم چی میگی ـ ولی هر دلیلی رو قبول نمیکنن که باید طرف یا معتاد خیلی خفن باشه و شیشه اینا بکشه و داغون یا اونقدر بزنتت که چندین بار بری پزشک قانونی . هر چیزی رو محکمه پسند نمیدونن

میفهممت عزیزم . شوهر منم همین بود حتی بدتر . فک کن من کلا سه ماه باهاش زندگی کردم یه ماه آخر کلا نزد ...

من تلاش کردم جدا بشم نشد نذاشتن 

دیگه بی خیالش شدم سر خودمو شلوغ کردم که بهش نیاز نداشته باشم اونم عین گاو داره زندکیشو می‌کنه هوا که تاریک بشه بدو سر جاش که بخوابه 

اسمشم مرد و شوهره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اگه نیاز جنسی داری پس چرا تمکین نمیکنی؟

از کی تمکین کنم ؟؟؟ شوهری که سردمزاج و زودانزاله و تو سه ماه اول زندگی سراغم نیومده 

باید منتش رو میگشیدم تا بیاد با من رابطه برقرار کنه اصلا به خاطر،همینم نتونستم تحملش کنم 

من تلاش کردم جدا بشم نشد نذاشتن دیگه بی خیالش شدم سر خودمو شلوغ کردم که بهش نیاز نداشته باشم اونم عی ...

میفهممت 😞

من تازه یکساله زندگیمو شروع کردم اینقدر فرسوده شدم اینقدر بی تاب و توان شدم

نمیتونم بخاطر جو خانواده طلاق بگیرم 

شوهرمم عین خیالش نیست 

از سرکار میاد میره طبقه پایین خونه پدرش ، نمیدونه زن کیه ! 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱