2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

65 بازدید | 11 پست

۲۶ سالمه و امروز دکتر تشخیص داد پولیپ دارم ،گفت باید جراحیش کنی ..کسی تجربه مشابه نداره ؟  

دل درد خفیف هم دوماهه دارم

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم می‌خوام انجام بدم . بده بذار بیاد بیرون راحت شی.

با بیهوشی انجام میشه یا بی حسی ؟

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
نمی‌دونم هنوز انجام ندادم ولی آزمایش قبل عمل و انجام دادم . از سزارین که سخت تر نیس. اونو بیهوشی از ...

شما چند تا پولیپ دارین ..برای من یدونهست دهانه رحم

پولیپ ریز متعدد

انشاالله به زودی درمان میشه و خوب میشید.

عزیزم میشه بگی چ علائمی داشتی؟و اینکه دکتر چجوری تشخیص داد؟سونو واژینال؟

با معاینه تشخیص داد ..دل درد داشتم ..ماهی دوبار هم پریود میشدم ..دو روزه جراحی کردم ..زیاد سخت نبود