2777
2789
عنوان

خانومای شوهر دار

178 بازدید | 22 پست

واقعا از زندگی و شوهرتون راضی هستین؟

تا حالا اذیتتون نکرده؟

مثلا به اجبار یا فشار خانواده ازدواج نکردین یا مجبورید بخاطر بچه تون با شوهرتون زندگی کنید؟

هرچه عقده ها و کمبود های درونی بیشتر باشد نمایش بیرونی هم شدید تر است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راضیم خدارو شکر 

بچه نیوردیم تو این چند سال 

اجباری نبود 

مشکلاتی داشتیم ولی حل شدنین 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
اوایل همه چیز گل و بلبل بود چند ساله حس میکنم باوجود این که عاشقشم ولی نمیتونم تحملش کنم

ای وای عزیزم چه بد🥺

خدا بهت صبر بده گلم

واقعا  بعضی وقتا انسان گول جزئیات ظاهری رو تو این دوران  میخوره و وقتی تصمیم قطعی میگیره میبینه  زندگیش سیاه شده🥺🥺

اوایل همه چیز گل و بلبل بود چند ساله حس میکنم باوجود این که عاشقشم ولی نمیتونم تحملش کنم

ای وای عزیزم چه بد🥺

خدا بهت صبر بده گلم

واقعا  بعضی وقتا انسان گول جزئیات ظاهری رو تو این دوران  میخوره و وقتی تصمیم قطعی میگیره میبینه  زندگیش سیاه شده🥺🥺

آره راضی ام،ازدواجم سنتی بود،عاشق شوهرم نیستم بهش عادت کردم،خداروشکر مرد کاملیه تا حالا هم از عمد اذ ...

عزیزم خوبه  انشالله همینجوری ادامه پیدا کنه ولی گلم رابطه بدون  عطف و  مهر و محبت  ممکنه سرد بشه و ازهم پاشیده بشه

باز دست خودتونه❤️

راضیم خدارو شکر بچه نیوردیم تو این چند سال اجباری نبود مشکلاتی داشتیم ولی حل شدنین

خداروشکر عزیزم انشالله همینطور  رابطه ی سالم و نرمالی داشته باشید❤️

ای وای عزیزم چه بد🥺خدا بهت صبر بده گلمواقعا بعضی وقتا انسان گول جزئیات ظاهری رو تو این دوران میخو ...

۱۶ سال واقعا تحمل کردم

گفت با اون نگرد نگشتم 

گفت اینو نپوش نپوشیدم.

گفت برو رفتم گفت نرو نرفتم

تو س ک س براش کم نمیزارم.همش سک سامون طولانیه 

۸ سال خونه مامانم نرفتم بخاطرش

عصبی و زود جوش 

دست بزن بد دهن.کمی شکاک.اووووووف خاهر اگه بخوام بگم تا صبح طول میکشه

خب خداروشکرمگه چیشده؟

شوهرش بهش خیانت کرده و سرش ژن صیغه ای اورده بدون پول و مهربه نففه بیرونش کرده بچهاشم داده دستش ی پسر ی دختر ولی سنشون بالای ۲۵ساله ماهم گفتیم بیاد خونمون بی پناه نباشه ولی نه شکایت میکنه نه طلاق میگیره همش شوهرش و فامیلاش میان خونمون باهاش دعوا میکنن شوهرمم ناراحت میشه که چرا گذاشتیشون تو در حالی که من در باز نمیکنم عمه باز میکنه منم نمیتونم برم یجای دیگه چون اگه برم میزننش محبورم بشینم پیشش و متحمل اعصاب خوردکنیاش بشم تا شبم شده میشینن جر و بحث و داد بیداد ولی این زن یه نمیگه بابا از سرم دست بردارین خیلی ضعیفه پسرش ک کلا حق نداره بیاد خونمون ولی دخترش با مامانش خونه ما میمونه و یه رفتارای سبکی داره مثلا لباس زیراش وسط خونن یا خیلی باز لباس میپوشه و شوخیای جنسی میکنه باهامون 

بغیر این زندگیمون خوبه همو دوست داریم با عشق و علاقه و احترام ازدواج کردیم برای هم فداکاری میکنیم و کم و کسری نداریم تو زندگی جز اطرافیانمون 

۱۶ سال واقعا تحمل کردمگفت با اون نگرد نگشتم گفت اینو نپوش نپوشیدم.گفت برو رفتم گفت نرو نرفتمتو س ک س ...

وای عزیزم درکت میکنم میدونم چی میکشم به نظرم  عزیزم واقعا داره اینجوری کوچیکت میکنه اینجوری فقط داره شخصیت شما رو خورد میکنه میدونم از ته دل شکستی ولی عزیزم مبارزه کن بجنگ نزار ظلم  شوهر بهت بشینه در قالب غیرت

اصلا خود کلمه ی غیرت یعنی  نزاری کسی به ناموست نگاه چپ کنه نه امر و نهی کردن بهش