2777
2789

یه سری از دوستان به من میگن اشتباه میکنی،باعث میشی بازار کار وکالت خراب بشه و شان وکالت بیاد پایین،مردم باید در برابر دانش و اطلاعات ما هزینه کنن نه اینکه رایگان در اختیارشون قرار بگیره،مثل اینکه بری دکتر و ویزیت ندی،از یک منظر راست میگن .

قبلا هر کی سوالی میکرد جواب میدادم اما الان سعی میکنم به کسی که نیاز داره و توان مالی نداره مشاوره رایگان بدم،ولی باز بهم میگن کارت صحیح نیست انگار دارم دشمن تراشی میکنم برای خودم.

حالا شما تو هر رشته ای و زمینه ای که کار میکنید نظرتون چیه؟اطلاعات و مشاوره رایگان میدید؟کار درستیه از نظرتون یا اشتباه؟

من بازم هر کسی که توان مالی نداشته باشه رایگان کمک میکنم چون حال روحیم واقعاً بهتر میشه انرژی میگیرم.

بله قطعا مشاوره رایگان میدم ، زکات علم نشرش هست 

مشاوره های کوتاه نیاز به هزینه نداره 

خود وکالت گرفتن فرق میکنه 

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کسی واقعا نیازمنده اصلا دریغ نکن هم به حس خوبش احتیاج داری هم به هر حال ادم باید برای آخرتش کاری کنه چیزی جمع کنه

اما اما برای بقیه نه ، رایگان نباش ، ارزشت پایین میاد ، دم دستی بهت نگاه میکنن ، حتی به چشم میبینی توهین میکنن بهت ، من این راه رو رفتم اشتباهه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اگه کسی واقعا نیازمنده اصلا دریغ نکن هم به حس خوبش احتیاج داری هم به هر حال ادم باید برای آخرتش کاری ...

دقیقا درست میگید،قبلا دریغ نمیکردم سوال همه رو جواب میدادم دیدم اشتباهه،ارزشم میاد پائین،الان فقط به کسی که نیاز داره مشاوره میدم اونم کلی نه چیزائی که خیلی زمانبر هست.

وای امام حسین خیر بیاره تو زندگیت

عزیزم درخواست دوستیتون رو قبول کردم،هر  سوالی دارید بپرسید،فقط لطف کنید شرایط رو کامل توضیح بدید چی شده چی نشده بچه دارید ندارید چند ساله هستن خلاصه سوالی که میپرسید در اون رابطه باید با ریز جزئیات توضیح بدید تا دقیق بتونم راهنمائیتون کنم،سوالاتو بفرستید من آخر شب چک میکنم بهتون جواب میدم.