2777
2789

اول بگم از اول اصلا دوست نبودم باهاش حال بهم زن بود واسم و هر چی از دهنش در میومد ب عنوان شوخی مگفت مثلا میگفت من اگه پاکن میدادم دستم ت رو پاک میکردم ک ن تو باغی و ن خودت هستی

منم هیچ نیمگفتم دشمن تراشی نشه کتاب یکی از دوستامو گرفتم بنویسم گفت بزار اینور منم ببنیم گفتم بزار اول خودم بنویسم بعد کتابو مرا کرد گفت برو بابا عنتر میمون فک کردی کی هستی عجوزه بیریخت میمون 

بعد شروع کرد زرزر مثلا عکس میمون از تو کتاب پیدا کرد گفت این اینه منطورش من بودم ب دوستش میگفت دوسشتم تایید میکرد 

هی در گوشی راجب من ب دوستام چیز میز میگه دو تایی میخندن

گفتم لقب خودتو بمن نده گفت احتمالا ب قیافت خیلی بیتشر میاد میمون با اون دماغت(دماغم واقعا چیزیش نیست نمیدونم منظورش چی بود)

گفتم ب خودت میاد گفت یممی ن خودتیو هفت جد و ابادت درست صحبت کن بی شخصیت بعد دو بار طعنه زد یه سری بهش طعنه زدم با پا جفتک انداخت رو شلوارم و گفت فشار بخور عتتر بخورش

دیگه هیچ نگفتم اتیشا خوابدی چن تفر پرسیدم چیشد گفت عنه عنتره فلانف لان شده و...

الان سه تا از دوستامو کشونده سمت خودش هی ب من فش میدن هر هر میخندن یا تو کلاس من ی اشتباهی میکنم هر هر میخندن

امروز یکی از دوستام نگاش کرد داشت مثبت منفی میداد گفت دوستم شما مثبت نداری واست میخوام مثبت بزارم یه چی بخون پرید بهش گفت به تو ربطی نداره فوضول خود معلم میدونه بیخود کردی مثبت منفیامو میبنی یا یهس ری تیچر داشت باهاش حرف میزد همون دختره رو دید بهش گفت میشه شما دخالت نکنی دادم با تیچر حرف میزنم

حالا اون بدبخت اصلا ب من داشت نگا میکرد:/

بقیشو مینویسم الان

هیچی دیگه ب دوستم گفتم ولش کن بعد یهو دیدم دختره داره در گوش دوستی ک ازم گرفته منو نگا میکنه یه چی میگه هر هر عین بز میخنده عنتر

از این مذهبیاس با ننش میاد اموزشگاه کلاس نهمه بعد شالش تا دماغشه فقط صورت عنش معلومه یکی نیست بگه اخه بیشرف تو اول کردارتو درست کن بعد بیا شالو بکن سرت بگو من خداشناسم

هیجی دیگه این همه رو دور خودش جمع کرده همه ازمون میدادیم تو گروه میفرستادیم این سو استفاده میکرد بهش گفتیم ت بده ایندفعه گفت شرمنده من نیمتونم عباس اقا ن شماها بدرد من میخورید ن من بدرد شما همتون یه مشت تاپاله اید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد همه رو دور خودش حمع کرده نمیدونم تو این مذهبی نمای آشغال چی دیدن انقد دورشن هی دست تکون میدن ب هم سلااام دوا بگردم سلام

بعد حالا انقدم بد دهنه طرف بهش ب شوخی گفت ب عمت بخند گفت تا وقتی شپا هستی عزیزم دیگه چرا ب عمم بخندم

حالا با اون دختره حرف زدم گفت اره خیلی پروعه هنوزم چسبیده بهش عین زالو

بعد حالا من میگم امتحانو ندیم همه میگن ن بدیم بهش بجز چند نفر الانم من نمیدونم بفرستم اونا واسش بفرستن یا ن گیج شدم

زبانکده اس!؟ ترمت کی تموم میشه؟

اگه برات مقدوره بعد از اتمام این کلاس ، کلاس یا اگه بتونی زبانکدتو عوض کن

در هفته چقدر میبینیش؟

به نظرم هیچ دفاع و سلاحی تو همچین شرایطی  بعتر از بی توجهی نیست

تا جاییکه میتونی ازش فاصله داشته باش خیلی راحت و ریلکس سعی کن از کنارش رد بشی و برات مهم‌نباشه انگار تیست نه ایتکه همبنکه دیدیش سریع روتو برگردونی

ببین من تو خوابگاه با همچین آدمایی سمی زیاد بر۶ورد داشتم مجبور بودم باهاشون تو یه اتاق باشم یا یک طبقه گاها سرپرست هم همینجوری بوده آدمای عقده ای و حسود و بیمار

همون بی تجهی بهترین‌استراتژیه

اینجوری هی بخوای باهاش کل کل کنی کل انرژیتو میگیره

اصلا ارزش نداره

از رو کیفم رد شد گفتم مگه کوری نمیبنی گفت سری بعدی سر راهنم باشه ن تنها از روش رد میشم پارشم میکنم گفتم تو گوه خوردی گفت تو خوردیو هفت جد و ابادت

خرس گنده حیف با ننش میاد اموزگاه وگرنه میگرفتم جررررررش میدادم

ننشم از خودش سگ تررررررررررر

بعد نمیبینن رفتارای اونو ک من چیزی بگم همه با من بد میشن