2777
2789
عنوان

دوستم برا مادرشوهرم اش نذری اورد

266 بازدید | 15 پست

این بشر چقد بی چشم و روهه تا اش رو خورد دوهزاربار ایراد ازش گرفت و مسخرش کرد و خودش و دختراش با هم میخندیدن بهش و متلک میگفتن 

هاج و واج فقط نگاشون کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اخلاقشان همینجوریه بار ها بابام بهشون محبت می‌کرد و مسخرش میکردن و یواشکی شنیدم

خب ولشون کن 

ادما با دختراشون و کسایی که صمیمین حرف زیاد میزنن

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

گناه کردن ، من به چشم دیدم اثر اهانت و تمسخر نذری امام حسین رو

بعضیا کلا عادتشونه ، عروسی میرن مهمونی میرن کسی کاری میکنه چیزی میخره و ... اینا دهنشون بازه به مسخره کردن انگار خودشون چین

واقعا ادمای منفورین این ادما ، شعور تعطیل

عجب 
گناه کردن ، من به چشم دیدم اثر اهانت و تمسخر نذری امام حسین روبعضیا کلا عادتشونه ، عروسی میرن مهمونی ...

ب بابامم توهین کردن کلی گریه کردم سردرد گرفتم

ب بابامم توهین کردن کلی گریه کردم سردرد گرفتم

نه از بابات چیزی کم میشه نه از دوستت ، عزیزم اینا خودشونو انداختن تو گناه و اتفاقا باید دلت بسوزه براشون از حماقتشون ... مسخره کردن انقدر بده که ایه مستقیم قران داره که وای بر مسخره کنندگان

عجب