2777
2789
عنوان

لطفا کمک خسته شدم از آموزش رانندگی

430 بازدید | 14 پست

تازه دارم میرم کلاس

قبل از اون هیچ تجربه ای نداشتم جز در حدی که ماشین رو به حرکت در بیارم ک خاموش نشه..

جلسه ششم آموزش رانندگی هستم.مربیم خانوم هست

همه چیزایی ک میگه انجام میدم ولی عکس العملم سریع نیست چون میترسم.

*** لطفا مسخره نکنید و بیشتر ناامیدم نکنید

خواهش میکنم چیزی بگید امیدوارم بشم

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   

شوهرم برام ماشین گرفته 

ولی به کل نا امید شدم از رانندگی

همیشه توی تحصیل شاگرد اول ، نمره اول بودم . ذهنم خیلی خوبه ولی برای رانندگی میترسم

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا. چه عجولی. با ۶ جلسه میخوای فول بشی. تازه بعد گرفتن گواهینامه هم تا ۱ سال بازم مبتدی هستی و نمیتونی راحت رانندگی کنی. تمرین کن نا امید نشو طبیعیه

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
منم گواهینامه گرفتم ولی از رانندگی به شدت میترسمفکنم هیچ وقت نتونم رانندگی کنم😭

من خودم کلا روحیه آروم و ریلکسی دارم.واسه رانندگی هم همینطورم

وا. چه عجولی. با ۶ جلسه میخوای فول بشی. تازه بعد گرفتن گواهینامه هم تا ۱ سال بازم مبتدی هستی و نمیتو ...

از دست حرفای مربیم ☹️😥

یادمه مربی رانندگیم میگفت اونایی که از لحاظ درسی قوی تر هستند تو رانندگی ضعیف ترن 

اون بر اساس تجربه میگفت

ولی به نظر من چون باهوش ترند محتاط تر هم هستند و دیرتر راه میفتن

به نظرم تنهایی با ماشین تمرین کن بهتر راه میفتی

البته با احتیاط و‌ مکان خلوت

مربیتو عوض کن اگر میتونی. با یک با حوصله تر بردار. اگه میتونی با آقا بردار. مردا با حوصله ترن

بله.حیف ک همراه نداشتم وگرنه دوست داشتم که مربیم آقا باشه

منم از صفر شروع کردم.  ۱۷ جلسه با ماشین آموزشگاه آموزش دیدم و گواهینامه گرفتم و ۳ جلسه با ماشین خودمون آموزش دیدم و دیگه نشستم پشت فرمون و تنها همه جا میرم

از ترس و اضطراب و دلهره ام نگم برات حتی ماشینو روشن میکردم استرس میوفتاد به جونم این حالتام باعث شد از رانندگی که عاشقش بودم متنفر بشم اما ادامه دادم

مربی هم خیییلللییی مهمه انقدر که به من اعتماد به نفس میداد تشویقم میکرد تحسینم میکرد که نگم برات

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃