2777
2789
عنوان

نظرتون درباره ی این پسر بگین

163 بازدید | 18 پست

از نظر قیافه از من پایین تره از نظر سطح تحصیل هم پایین تره خانواده ی من تحصیل کرده هستن هرچند پولدار نیستیم ولی خانواده ی اون به نظرم پایین تر باشن قدش هم فقط ۴ سانت از من بلند تره که البته این موضوعی نیست که بهش اهمیت بدم ولی کلی می‌خوام بگم هیچ آپشن خاصی نداره از نظر ظاهری و مالی😂😂 

ولی من شهرستانم اون تهرانه در کل اخلاقشم خیلی دوست دارم خیلی از شخصیتش خوشم میاد ولی حس میکنم یه جوری رفتار می‌کنه اینم بگم که اصلا پیشنهاد نمی‌ده به طور رسمی و منو انگار تو آب نمک گذاشته ، اوایل ازم تعریف میکرد بعد کلا شروع کرد به تخریبم کلا ناامیدم می‌کنه و میگه زشتی ولی بازم با یه دست پس میزنم با یه دست پیش می‌کشه بعضی وقتا یهویی محبت می‌کنه ،در کل حتی وقتی میخواستم دیگه تمومش کنم و بهش بددهنی کردم حرف بد نزد و اصلا دعوا نمیکنه و دعوارو کش نمی‌ده ولی یه حالت بی اهمیتی داره و من در نتیجه حس میکنم میخواد ازم برده ی عاطفی بسازه 

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..

نزار هیچکس درباره قیافت نظر بده

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
نزار هیچکس درباره قیافت نظر بده

نه که به طور مستقیم بگه ولی در کل تعریف هم نمیکنه یا مثلا خودم شوخی میکنم میگم خیلی خوب نیستم اون تکذیب نمیکنه

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت کامل و جامع درباره ش نظر دادی دیگه...

میتونم بپرسم چندسالتونه؟

و اینکه تو رابطه اید؟ کراشید؟ نامزدید؟ چی هستید؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

نه که به طور مستقیم بگه ولی در کل تعریف هم نمیکنه یا مثلا خودم شوخی میکنم میگم خیلی خوب نیستم اون تک ...

نباید بگی خیلی خوب نیستم چرا خوب نباشی دختر

دوست داشتی عکست بده ولی ندیده میگم خوشگلی 

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
بهت میگه زشتی؟ ولش کن

نه ولی نمیگه خوشگلی یعنی تعریفی ازم نمیکنه با اینکه بقیه تعریف میکنن نمیگم خیلی خوشگلم ولی متوسط هستم دیگه بعضی وقتا حس میکنم برای اینکه خودش حس کمبود نکنه چیزی نمیگه

خودت کامل و جامع درباره ش نظر دادی دیگه...میتونم بپرسم چندسالتونه؟و اینکه تو رابطه اید؟ کراشید؟ نامز ...

جفتمون ۱۸ تیم منم تهران قبول میشم امسال میرم یعنی لانگ موقته در واقع ، تو رابطه نیستیم اصلا پیشنهاد نمی‌ده ولی هراز گاهی بحث ازدواج می‌کنه که من اصلا جدی نمی‌گیرم 

جمع شین عکسمو بذارم😂

جفتمون ۱۸ تیم منم تهران قبول میشم امسال میرم یعنی لانگ موقته در واقع ، تو رابطه نیستیم اصلا پیشنهاد ...

اگر بخوام خیلی رک بات حرف بزنم ناراحت نمیشی؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

اگر بخوام خیلی رک بات حرف بزنم ناراحت نمیشی؟

نه راحت باش

باهاش یه چنتا سفر برو بیشتر بشناسیش

میشناسمش تقریبا میدونم‌ادم باکیفیتی نیست ولی نمی‌دونم چرا تموم نمیکنم

[QUOTE=346226838]میشناسمش تقریبا میدونم‌ادم باکیفیتی نیست ولی نمی‌دونم چرا تموم نمیکنم[/QUOTE منطقی نیست. شوهر باید از لحاظ مدرک پول سن قد از زن بیشتر باشه. این مرده انگار خیلی پایینه

[QUOTE=346226838]میشناسمش تقریبا میدونم‌ادم باکیفیتی نیست ولی نمی‌دونم چرا تموم نمیکنم[/QUOTE منطقی ...

میگم که جدی نیست برام اصلا فقط نمی‌خوام حتی به خودش اجازه بده منم تو آب نمک بذاره وگرنه من خودم میدونم که خیلی سطح بالاتره هرچند تاحالا واقعا باهاش هیچ رفتار بدی نداشتم