2777
2789
عنوان

نظرتون درباره ی این پسر بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 18 پست
نه راحت باش

این رابطه تون سر و ته نداره که اصلا!

با هم حرف میزنید بدون اینکه حتی بدونید با هم تو رابطه ای هستید

از طرفی اون بهت قول ازدواج هم که میداد من میگفتم این رابطه حتی یکم حتیییی برای دوستی ساده بدرد نمیخوره!

گفتی اون پسر ۱۸ سالشه 

۱۸ سال شاید برای دخترا سنی باشه که باهاش تقریبا بزرگ شده باشن

اما واسه یه پسر میشه دقیقا همون ۱۳ ۱۴ سالگی خودمون همینقدر بچه!

همچنین اون پسر هزارتا دختر دیگه دورش هستن

اصلاااا اصلاااا به هیج وجه به خاطر اون نخواه بری تهران 

اون تهش یکماه دیگه باشه

اگر واقعا دلت خواست با پسری دوست بشی که من اصلا اینو تایید نمیکنم چون از هر رابطه فقط ۴ ۵ درصد به ازدواج ختم میشه و ۹۵ درصدش واسه سرگرمیه پسراست

یه مرد جا افتاده انتخاب کن و بزرگتر از خودت نه همسن خودت 

دست و پاتم به این رابطه بی سر و ته نبند

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

این رابطه تون سر و ته نداره که اصلا!با هم حرف میزنید بدون اینکه حتی بدونید با هم تو رابطه ای هستیداز ...

درسته ولی من اصلا زندگی و آینده مو به این آدم گره نمی‌زنم من احتمالا دانشگاه تهران قبول شم برم و این اصلا به اون ربطی نداره منم تقریبا میدونم که سر و ته نداره ولی نمی‌دونم چطوری تمومش کنم تنها نکته ی خوبش همون اخلاقشه که بهم میخوره 

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ولی من اصلا زندگی و آینده مو به این آدم گره نمی‌زنم من احتمالا دانشگاه تهران قبول شم برم و این ...

اخلاقش خوب نیست اینجوری که گفتی اگرم هست تغییر میکنه الان بچه ست واقعا از پسر ۱۸ ساله انقدر انتظار نداشته باش

شبیه مردا رفتار میکنه ولی هنوز بچه ست

اخه تو خوشحالی میخوای قبول شی بری تهران بری بگی بیاد ببینیش... بیشتر از قبولی برا اون خوشحالی

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

اخلاقش خوب نیست اینجوری که گفتی اگرم هست تغییر میکنه الان بچه ست واقعا از پسر ۱۸ ساله انقدر انتظار ن ...

ببین مهربون و احساساتی نیست ولی در کل وقتی چت میکنم باهاش خوش میگذره آدم باحالیه 

دیدن اونم یه طرف داستانه ولی خب خوشحال نیستم از دیدنش سعی کردم جلوی اشتیاق بیخودی رو بگیرم چون میدونم هیچ سر و تهی نداره این رابطه

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..