2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😓

180 بازدید | 15 پست

این مدت همش استرس و ناراحتی دارم

روز و شبم همش با  فکر و غصه میگذره

الان چند روزه بدنم به شدت خسته و بی‌حال 

انگار یه جسم سنگینی تو سرم  حتی نمیتونم بشینم

دستام نمیگیره حتی یکاری انجام بدم 

هوا هم خیلی گرمه  ممکنه از گرما باشه؟

زندگیم شده غم غصه گریه دیگه نمیتونم ادامه بدم. کاش  بمیرم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم رویا جان 

برو روانپزشک دارو بگیر بخور 

من از زمانی که دارو میخورم بهترم 

داری افسرده میشی بچه هات گناه دارن 

به خودت بیا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزم رویا جان برو روانپزشک دارو بگیر بخور من از زمانی که دارو میخورم بهترم داری افسرده میشی بچه هات ...

شایدم افسرده شدم چون از لحاظ روحی و جسمی داغونم

بدنم بیحال و احساس سنگینی توی سرم دارم

همش بفکر مردنم حتی خودکشیولی میترسم

دیگه وقتی پیش بچه هام نیستم چه فایده 

حتی بزور میذارن اونا رو ببینم😔

شایدم افسرده شدم چون از لحاظ روحی و جسمی داغونمبدنم بیحال و احساس سنگینی توی سرم دارمهمش بفکر مردنم ...

حتما برو دکتر 

خیلی تاثیر،داره 

اروم میشی،حرفای بقیه دیگه اصلا برات مهم نی 

بچه هام باید با زنش هماهنگ کنی 

بگو اره بچه ها رو بدید به خودم شما راحت زندگیتون رو بکنید 

مهریه رو گرفتی 

یه کاری،کن نشین همینجور 

ای کاش،دروغ باشه زن نگرفته باشه 

برو ببین چه خبره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

حتما برو دکتر خیلی تاثیر،داره اروم میشی،حرفای بقیه دیگه اصلا برات مهم نی بچه هام باید با زنش هماهنگ ...

حرف دیگران که از اولشم برام مهم نبوده کلا پی همه چیز به تنم مالیده بودم فقط فکر اینجارو نکرده بودم که یروز  

به خاطر بچه هام پشیمون میشم شایدم خودم گول میزدم 

که میتونم طلاق بگیرم خودمم میدونستم وابستشونم

نمیدونم چرا نرفتم 

مهریه رو قسطی میده

نه راسته از بچه هام پرسیدم میگن  اومده

زنه هم بیشتر بخاطر بچه ها اومده بی وجدان میخواد جای من مادرشون بشه 😭

چکار کنم چکاری ازم بر میاد؟😔 

از موقع ازدواجم تا حالا رنگ خوشی رو ندیدم 

فقط دلخوشیم همین بچه ها بودن  که اون نامرد نذاشت بمونم کنارشون کاش بمیرم راحت شم

حرف دیگران که از اولشم برام مهم نبوده کلا پی همه چیز به تنم مالیده بودم فقط فکر اینجارو نکرده بودم ک ...

دورازجونت 

دست روی دست نذار 

احتمال قوی اون خانم صیغه س 

برو باهاش حرف بزن 

بچه ها رو ببین 

دورازجونت دست روی دست نذار احتمال قوی اون خانم صیغه س برو باهاش حرف بزن بچه ها رو ببین

آخه زنه رو هم میشناسم  پارسال بهم زنگ زده بود که شوهرت اومده خواستگاریم و چرا طلاق نمیگیری و اگه طلاق نمیگیری برو سر زندگیت و یه حرفای عجیب غریب میزد😐 یعنی با صیغه قبول کرده بیاد سر زندگی؟ 

نمیدونم چی بهش بگم

بچه ها رو میبینم ولی دیر به دیر چون نمیذارن

آخه زنه رو هم میشناسم پارسال بهم زنگ زده بود که شوهرت اومده خواستگاریم و چرا طلاق نمیگیری و اگه طلا ...

خدا صبرت بده 

خیلی برات ناراحت شدم 

ان شاءالله درست بشه 

اره به خاطر بچه هام ناراحتم 😭شوهرم رفته زن گرفته دیگه چاره ای جز طلاق ندارم

بمیرم الهی 

آخه براچی زن گرفته؟رابطتون خوب نبود؟چیکارش کردی وقتی فهمیدی،باید تیکه تیکه اش میکردی

آخه زنه رو هم میشناسم پارسال بهم زنگ زده بود که شوهرت اومده خواستگاریم و چرا طلاق نمیگیری و اگه طلا ...

چراشکایت نمیکنی ازش؟غلط میکنه نذاره بچه هارو ببینی

مگه شهر هرته؟

معلومه مظلومی ازت سواستفاده کرده 

زن گرفته تازه بچه هارم نمیده چقد ساده اس دختر پاشو یه تکون بخور

بمیرم الهی آخه براچی زن گرفته؟رابطتون خوب نبود؟چیکارش کردی وقتی فهمیدی،باید تیکه تیکه اش میکردی

خدا نکنه عزیزم 

سه ساله اومدم قهر اونم تا حالا کسی رو نفرستاده سراغم 

الزام به تمکین زد نرفتم  دادگاهم بهش اجازه داده

چیکار کنم  وقتی دادگاه بهش اجازه داده

میرم بچه ها رو ببینم  بهم میگه دیگه من ازدواج کردم 

نمیذارم بچه ها رو ببینی😔

خانوادم از اون بدترن میگن باید ماه یه بار ببینیشون 

امیدوارم خدا خودش تقاص بچه ها رو از همشون بگیره

چراشکایت نمیکنی ازش؟غلط میکنه نذاره بچه هارو ببینیمگه شهر هرته؟معلومه مظلومی ازت سواستفاده کرده زن گ ...

شکایت کنم چیز خاصی نمیشه فقط سلب حضانت میشه ازش که متاسفانه خانواده خوبی ندارم که بیارمشون 

یعنی اصلا نمیذارن  خودمم بزور گذاشتن بمونم

خیلی سادم خیلییی 😔

از رو سادگیم این بلا سرم اومد راحت گذاشتم عدم تمکین بگیره و به هدفش برسه 

کاش میشد از خودش و اون زنه شکایت میکردم

شکایت کنم چیز خاصی نمیشه فقط سلب حضانت میشه ازش که متاسفانه خانواده خوبی ندارم که بیارمشون یعنی اصلا ...

ببین عزیزم واقعا سادگی کردی اگه خانواده خوبی نداری میتونی مهریه بگیری 

مهرتو بذار اجرا 

از جفتشون شکایت کن یه کاری واسه خودت پیدا کن 

و روش حساب کن وام بگیر و برو خونه اجاره کن و بچه هاتو ازش بگیر 

چرا نشستی نگاه میکنی بهت ظلم بشه؟

خدا تقاص چی رو بگیره؟تقاص سادگی تو رو؟تقاص مظلوم بازی در آوردن تو رو؟

زرنگ باش 

تخس باش 

نذار آب زیرت بره

همینکارا رو کردی شوهرت رفته زن گرفته فداتشم 

جَنَم داشته باش