2777
2789
عنوان

تو خواب بلند بلند صحبت می کنم

60 بازدید | 11 پست

تو خواب بلند بلند صحبت می کنم امروز مامانم

بهم گفت چند روزه بلند بلند تو خواب صحبت می کنی

من قبلا این مشکل رو داشتم اما خودش خود به خود

نمیدونم چجوری از بین رفت باز دوباره چند روزه اینجوری

شدم. خودم حس میکنم چون ذهنم خیلی مشغوله یه

آقایی رو خیلی دوست دارم و ایشون از من بدشون میاد

راستش. برای همون موقع خواب هم حتی حس می کنم

بهش انقدر فکر می کنم که داخل خواب توهم میزنم و صحبت میکنم.🥺😭💚💔

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.

میشه ۳تاقل هوالله بخونیدبرام،مشکلی برام پیش اومده انشالله تا اربعین ختم به خیربشه،اگه خوندیدلایک کنیدلطفا♥️🥺

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بچگی اینطوریم ..دلیلشم نمیدونم

فکر کنم ذهنمون مشغوله و حال روحیمونم خوب نیست

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.
بچه که بودم مثل اینکه تو خواب اسم پسر دایمو گفتم😅

منم از همین میترسم اسم یکیو جلو یکی بگم آبروم بره

برو پیش روان درمان یا مغز اعصاب منم کسی دیدم روز هرکاری کرده بود شب خواب اعتراف میکرد.

من کار عجیبی نمیکنم ولی از بردن اسم همین بنده خدا آبروم میره