2777
2789
عنوان

اوایل بارداری و باز شدن واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 6320 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشنیده بودم تا حالاموقع شروع دردا هم به راحتی باز نمیشههفت هفته که دیگه هیچی نیست

منم از همین میترسم

گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»

توهنوز خیلیت موندهقبلا عمل تنگی وژان انجام ندادی شاید مال بخیه ها باشه

نه

گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»

الان اساتید راهنماییت میکنن سمت درب پزشک زنان

😂

تا ۴ماه نباید رابطه داشته باشیا🫤

واااقعااا😳

چرا دکترم بهم نگفته پس

استارتر بخاطر هورمون پروژسترون یکم واژن شل میشه یعنی گشاد میشه ولی شما رابطه رو سطی انجام بدید که دچار مشکل نشید.من بارداری اولم ۱۸ سالم بود دکترهم بهم نگفته بود اصلا هیچی بلد نبودم اخرش هفته ۱۶ دهانه رحمم کوتاه شد و باز شد مجبور شدم سرکلاژ کنم و تااخر استراحت مطلق شدم.ادم خودش باید رعابت کنه.دکتر ها خیلی وقتا همه چیو نمیگن.

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

شما ماما هستی؟ واقعا چهارماه نباید داشت؟

ننه ماما نیستم فقط نباید فعلا رابطه داشته باشه 

گَهی گریان، گَهی خندان، گَهی چون ابرِ سرگردان، گَهی عاقل تر از عاقل، گَهی نادان تر از نادان... 

استارتر بخاطر هورمون پروژسترون یکم واژن شل میشه یعنی گشاد میشه ولی شما رابطه رو سطی انجام بدید که دچ ...

خیلی ممنون فک کنم مال منم همین باشه

خودمم ۱۹ سالمه هیچی نمیدونم🙃

تاپیک های قبلمو ببینید متوجه میشید