2777
2789
عنوان

اوایل بارداری و باز شدن واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 6324 بازدید | 56 پست
من دکترم خیلی خوب بود،یادمه بهم میگفت‌تو باردای با دست ارضاش کن وریسک نکن

چه دکتر راحت و اوپن مایندی😂

گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»

دوستان برای محکم کاری وقت دکتر گرفتم الان برم به نظرتون بگم یه سونو هم انجام بده که ببینم قلبش تشکیل ...

اره عزبزم .منم ۷ هفته رفتم برای قلبش

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دکتر راحت و اوپن مایندی😂

اره دکتر منم  

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

دوختن رحم

خیلی ممنون

گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»

دکترت کیه؟

من شهرستانم عزیزم تهران نیستم

سلام عزیزم شما احساس بازشدن واژن میکردین چیکارکردین؟ مشکل از چی بود؟ منم دو روزه همچین حسی دارم هفته ...

عزیزم به دکترم گفتم گفت به خاطر هورموناته نگران نباش

البته من هفته های پایی اینجوری شده بودم الان دیگه اون حالت ندارم