2777
2789
عنوان

بوی گل رز میدم از بس خوشبو هستم

1072 بازدید | 18 پست

روتین خیلی ارزون و ساده ای هم دارم گفتم با شما به اشتراک بزارم 

هر روز دوش میگیرم وای هفته ای سه بار حمام کامل دارم سفیداب به تمام بدنم میکشم و شیو و شامپو بدن و رمز موفقیتم اینه حنا با اب مخلوط میکنم و به بدنم میزنم بعد یه ربع میشورم خییلی برای کم شدن بوی بدن و خنک شدن موثره 

بعد حمامم اسپری رکسونا مدل قلب های صورتیش رو میزنم و زیر بغلم گاهی مام رکسونا و گاهی پودر سنگ مرداب و گاهی زینک و گاهی پودر زاج که البته میگن این سه مورد ضرر داره😑

و کمی عطر مگاماره میزنم 

و از دارچین و اناناس و رزماری اغلب تو دمنوش و غذاهام استفاده میکنم 

با اینکه جنوب زندگی میکنم همیشه خوشبو هستم

لباسامم فقط با یبار پوشیدن میشورم 

مسواک مرتب میزنم و قرقره اب نمک گاهی و دهانشویه

و کرم دست و پامم مرتب تمدید میکنم

شما اگه پیشنهادی دارین برای خوشبوتر شدن بمن بدین ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل توام فقط حنا نمیزنم و زیر بغلمم فقط مام 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
مرسی آخه ما بوی چس میدیم😒

وای خدا لعنتت نکنه مردممم😂😂🤣🤣🤣😂

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

منم همیشه خوشبو هستم 

لباسامم زود به زود میشورم 

صابون fa خیلی خوبه 

مام رکسونا هم فوق العاده عالی هست 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

سفیدآب رو به کیسه میزنی می‌کشی به بدنت؟؟ من تازه سفیدآب خریدم بلد نیستم یکیشون همینجوری خالی خالی کش ...

اره عزیزم رو کیسه همون خالی خالی هم خوبه برای کناره های رون و صورتم خالی خالی با دست میزنم گاهی

سفیدآب رو به کیسه میزنی می‌کشی به بدنت؟؟ من تازه سفیدآب خریدم بلد نیستم یکیشون همینجوری خالی خالی کش ...

سفیدآب خوب کم پیدا میشه

ولی باید به کیسه بکشی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

فقط ی سوال حنا ک میزنی ب بدنت رنگ نمی‌ده ؟! مثلا نارنجی

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."