2777
2789
عنوان

خدایا خودت به داد و فریاد ما برس

196 بازدید | 14 پست

خدایا، اون روزی که پرده ها کنار میره... گناهانمونو میبینیم😔 آثار گناهان رو روی خودمون و نسلمون میبینیم.... آثار گناه خودمون رو روی اطرافیان میبینیم.... آثار گناه هایی که داخل مجازی کردیم و میلیون ها نفر، ناخواسته تحت ناثیر قرار گرفتن..... باعث شده اونها هم به گناه بیفتن.... نسلشون به گناه بیفته.....😔😔😔

الله اکبر

خدایا خودت رحم کن.... خدایا ما رو هدایت کن... خطاهای ما رو ببخش و بیامرز...

خدایا... اینها واقعیته.... من چه باور کنم چه باور نکنم، اینها حقایقی هستن که وجود دارن و دامن گیر تک تک ما ممکنه باشن

به خدای واحد سوگند یه مانتوی جلو باز من، یه عرضه اندام من، ممکنه باعث بشه میلیون ها نفر درگیر بشن..... خدایا خودت هدایتم کن

یا امام حسین

یا حضرت زهرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کنید خدا گناهان منو ببخشه ‌ همشونو .

دعا کنید حتما واسم .‌

نذرهایی کردم و انجام ندادم دعا کنید خدا ببخشه .

لطفا از ته دلتون .‌ اسمم سمیرا

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزممنم دلننگ خودتونمیه مدت تاپیک هاتون پیگیری کردمالان خیلی وقت بود سایت نیومده بودم

قربونت عزیزم

ببخشید که حالم خوب نیست و تاپیک هام خوب نیست

با دل پاک تون برام دعا کنید😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
قربونت عزیزمببخشید که حالم خوب نیست و تاپیک هام خوب نیستبا دل پاک تون برام دعا کنید😔

عزیزم

زنده باشین

امید همه ما به خدای واحد هست

تا تو دنیا هستیم، میتونیم خودمونو بسازیم

مسیرمونو انتخاب کنیم

آزمایش های الهی برا همه هست

یکی با بیماری

یکی با فقر

یکی با جنگ

یکی با نداشتن فرزند

یکی با فرزند بیمار.

یکی با همسر بد اخلاق

و......

مهم اینه که غرق در مشکل نشیم مهم اینه که له نشیم زیر بار مشکلات بلکه مشکلات رو زیر پامون له کنیم

عزیزمزنده باشینامید همه ما به خدای واحد هستتا تو دنیا هستیم، میتونیم خودمونو بسازیممسیرمونو انتخاب ک ...

ممنونم عزیزم

همینکه با شما حرف زدم قطره اشکی از چشمم اومد حالم بهتر شد

خدا پشت و پناهت باشه ان شاءالله

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

خدایا من بهشت و‌نخواستم.  یکاری کن‌برم‌سویس یا یکی از روستاهای هلند

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.