2777
2789

بچه ها من میخوام گوشی سامسونگ  بگیرم ولی کیفیت دوربین s23 و s24 اولترا رو که مقایسه کردم واقعا به نظرم s23 بهتر بود با اینکه مدل پایین تر بود .. تصمیمم این شد  s23 بگیرم ولی حالا با خودم گفتم بهتر نیست ۸  ۹ ماه دیگه صبر کنم s25 بیاد  شنیدم که دوربینش خیلی ارتقا پیدا میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ۱۰۰ تومن بده من پماد برای بچم بگیرم😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

ااتفاقا قبلش آیفون ۱۳ گرفتم ولی به جز کلاس هیچ چیز خاص دیگه ای نداشت و اینکه ریجستری هم نمیشه فروختت ...

۱۳ که ریجستره ۱۴ نمیشه. بحث کلاسش نیس واقعا بهتره 

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
من ۲۳ اولترا دارم خیلی راضی ام. اگه میتونی صبر کن ۲۵ بگیر. من واقعا تحملم در این موارد کمه و باید سر ...

عزیزم چند ماه دیگه میاد s25 نمیدونی ؟ و اینکه قیمتش بالاس اولش آره؟