2777
2789
عنوان

رفتار مادر شوهرم (نامزدیم هنو)

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 56 پست
بیخود کرد .بعضیا از لحظه بله برون خرجشونو داماد میده،اینکه شوهرته بهش بگو به گردنته باید فردای قیامت ...

بهش میگم برام چیزی بخر هم میگ پول ندارم فلان و بهمان خب برا باباش کار میکنه باباعه بش پول بده من مگ چقد هی صبر کنم هی بگه پول ندارم فلانم

دلیل نداره تو عقد بمونی پیشش براش اشپزی کنی. خودت رپ بی ارزش میکنی وقتی طرز فکرشون اینجوریه

دقیقا خاله هامم همینو میگن بابام میگ چن روز دیگ با عمم صحبت مبکنه پاشن بیان همینجا پیش پسرشون وقتی پسرش میگ هنوز تو عقدی عقد قانون داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا خاله هامم همینو میگن بابام میگ چن روز دیگ با عمم صحبت مبکنه پاشن بیان همینجا پیش پسرشون وقتی پ ...

به پدرت گوش بده اما ابنم در نظر بگیر که همسرت حتما در اینده ام برای پول دادن بهت عذابت خواهد داد. فکراتو خوب بکن

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
اتفاقا اصلا با پدرومادر نیس چرا چون میخواد بره بیرون باید از همین آقا اجازه بگیره براش آشپزی هم میکن ...

عاره خانواده لمه من یکم خسیسن از اون خسیسا این نامزد من تازه از اونا یکم بهترهههه از اول عادتش داده بودم  ک هری لازم داشکم همون موقع فراهم بود ولی از وقتی مامانش باهام لج افتاده نمد چرا اینجوری شددد

ببین این حرفی که من میزنمو گوش کن محکم جلوش وایسا بگو اگه میخوای زندگیمون ادامه دار باشه نباید بزاری ...

اخه قبول دار نیس ک مامانش یادش میده یجور حرف میزنه ک منی ک موجودی حسابشد میدونم شک میکنممم ک دروغ میگ یا راست

خاستم بگم ،برارابطه ،وآشپزی ،خانه داری زنشه،،،،براپول دادن بره ازباباش بگیرهچه زرنگ وبیشور،،،ببخش اس ...

با هر مدل ک فکر کنی گفتم یه بار میخره باز تاااا چن ماااه لخرین بار ک لباس خریدم مامانش میگ چخبره اینهمه لباس داری ک رو جا لباسی جا نمیشن بازم میخری میگم شوهرم وظیفشه بخره وفتی من لباس لازم دارم

اوضاع مالی خوبه،،شهرشماخونه دارنچراعقد موندی؟؟؟

چون هم جهاز من اماده نیست هم در حال ساختن خونه ان اونا دارن سه طبقه میسازن با این حال تا الان 3میلیارد بجز پول زمین خرج کردن بیشترش درسته ولی خب تا اخر همین سال تکمیل میشه

چون هم جهاز من اماده نیست هم در حال ساختن خونه ان اونا دارن سه طبقه میسازن با این حال تا الان 3میلیا ...

مبارک باشه

امیدوارم سر عقل بیاد

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

به پدرت گوش بده اما ابنم در نظر بگیر که همسرت حتما در اینده ام برای پول دادن بهت عذابت خواهد داد. فک ...

اوهوم اره مامانم میگ وقتی از الان اینطور رفتار میکنه طلاق بگیری واقعا ب نفعته تا اینکه تو خونه خودتم اینهمه عذاب تحمل کنی

ولی پدرشوهرم برعکس مادر شوهرمه همیشه هوامو داره فقد کافیه مریض شم پدر نامزدمو در میاره ک براچی دیر ب ...

پس زیرپوستی مشکلتوباهاش درمیان،بزار

ازالان اون طرف توباشه وگوش،پسرشوبکشه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

پس زیرپوستی مشکلتوباهاش درمیان،بزارازالان اون طرف توباشه وگوش،پسرشوبکشه

حتا برا فرم لباس مدرسه هم مادر شوهرمو مجبور کرد برام بخره😂😂گف معلم شه میخاد برامون جبردن کنه