2777
2789
عنوان

رفتار مادر شوهرم (نامزدیم هنو)

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 56 پست

ببین این حرفی که من میزنمو گوش کن محکم جلوش وایسا بگو اگه میخوای زندگیمون ادامه دار باشه نباید بزاری مامانت دخالت کنه وگرنه دیگه ادامه نمیدم هروقتم گفت ندارم بگو من راضی نیستم مامانت تو زندگیمون دخالت کنه این زندگی خودمونه از الان ی کاری کن به حرف مامانش گوش نکنه وگرنه زندگبتو به گوه میکشه مادرشوهرت این حرفمو یادت بمونه از الان دربرابر این کار محکم جلوش وایسا

..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا که از کجا می دونی مامانش گفته بهشثانیا که چاه باید از خودش اب داشته باشه

از حرف هایی ک میزنه چون ب خودمم میگ چرا اینقد خرج میزاری رو دست پسرم من قبلا دو ماهی یه مانتو میخریدم ولی الان پنج ماه گذشته من هنوز یه دست لبتس نخریدم

خدایی ی جورایی راست هم میگ تا وقتی عقدی با پدر مادرته نمیگم هیچی نخره ولی قرار نیس ۱۰۰ درصدم با اون ...

خب منی ک مامان بابام همه چی تکمیلم میکنن ولی خب تو عقدم ک باشی باید هفته ای دو روز خونه مادر شوهرت باشی ک نه همیشه 

اتفاقا اصلا با پدرومادر نیس چرا چون میخواد بره بیرون باید از همین آقا اجازه بگیره براش آشپزی هم میکن ...

خاستم بگم ،برارابطه ،وآشپزی ،خانه داری زنشه،،،،براپول دادن بره ازباباش بگیره

چه زرنگ وبیشور،،،ببخش استارتر

ازالان نزارحقت پایمال شه،،،دعوانگیربازبون،حالیش کن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

زودتر تموم کن این دوران عقد رو زندگیتونو شروع کنید. ببینم خرجت با کیه دوران عقد حرف و حدیث داره. ب ...

قراره یا اخر همین سال یا اول سال دیگ بریم خونمون دیگ داره تکمیل میشه 

دقیقا منم همین کارو کردم همینو بش گفتم

اوضاع مالی خوبه،،شهرشماخونه دارن

چراعقد موندی؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

از الان ببین آینده رو کاملا روشنه که چقدر باید عذاب بکشی هیچ مسافرت و تفریح و رستوران رفتن کافه رفتن ...

خب نح حرف نامزدم اینه ک وقتی برم خونه خودم وظیفه اونه ک بخره ولی الان ک تو عقدم میگ مامان بابات باید کل خرجتو بدن

قراره یا اخر همین سال یا اول سال دیگ بریم خونمون دیگ داره تکمیل میشه

جچراچهاز نیاوردی،همین،خونه؟تاخونت آماده شه