2777
2789
عنوان

رفتار مادر شوهرم (نامزدیم هنو)

735 بازدید | 56 پست

مادر شوهرم عممه و اینکه خودم فهمیدم ب شوهرم میگ انقد برا زنت لباس نخر پول الکی نده ب لباس یا ما بریم ماهی یبار مسافرت یا کافه ای جایی بریم مادر شوهرم جوش میزنه ک چرا الکی پول خرج میکنین میدین ب این چیزا با اینکه وضع مالی پدر شوهرم و شوهرم عالیه جوری زیر گوش نامزدم حرف زده ک من الان بعد پنج ماه میخام برم لباس بخرم بهم پول نمیده میگ ندارم نمیشه الان و هی بهونه میاره فک کن دلش نمیاد برا من لباس بخره از طرف دیگ شغل شوهر من تو شهر ماعه و مادر شوهرم اینا یه شهر دیگ ان و اینجا یه خونه دارن و من مجبورم کل روزو اینجا بمونم برا نامزدم اشپزی اینا بکنم چون مامانش نیس بعد هروقت ب نامزدم میگم پول بده بهم لباس بگیرم میگ ما هنوز تو عقدیم باید مامان بابات بخرن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم برو خونه خودت و بگو ما هنوز عقدیم درست نیست همش خونه تو ام

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

از الان ببین آینده رو کاملا روشنه که چقدر باید عذاب بکشی 

هیچ مسافرت و تفریح و رستوران رفتن کافه رفتن و بازار رفتنی بهت خوش نمیگذره و همش یا با استرس باید بگذره یا با عصبانیت

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود🖤

بیخود کرد .بعضیا از لحظه بله برون خرجشونو داماد میده،اینکه شوهرته بهش بگو به گردنته باید فردای قیامت پاسخگو بشی،پکل هم بگیر زیاد هم بگیر مراعاتش نکن پر رو تر میشه

خدایی ی جورایی راست هم میگ تا وقتی عقدی با پدر مادرته نمیگم هیچی نخره ولی قرار نیس ۱۰۰ درصدم با اون ...

ببخشیدا وقتی عقد میکنن و اسم دختر‌وارد شناسنامه ی پسر میشه دیگه نفقه و مهریه بهش تعلق میگیره رسما زنشه پس خرج و مخارجش با شوهره هستش

خدایی ی جورایی راست هم میگ تا وقتی عقدی با پدر مادرته نمیگم هیچی نخره ولی قرار نیس ۱۰۰ درصدم با اون ...

اتفاقا اصلا با پدرومادر نیس چرا چون میخواد بره بیرون باید از همین آقا اجازه بگیره براش آشپزی هم میکنه بعد مطمئنم رابطه هم داره همه اینا رو به عنوان شوهر خوب بلده ولی پول و خرج کردنو نباید انجام بده؟

استارتر مطمئن باش فردا برید خونه خودتون هم این همینجور میمونه باید درستش کنی