2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

16 ساله ازدواج کردم و 1ماه نیم با همسرم اشنا بودم و اومد خواستگاری منم 22 بودم ..بله راضیم از نظر اخلاقی خیلی چیزاشو دوس دارم که تو هر مردی نیس ولی خوب رفتارای بد هم داره خانواده اش تحصیل کرده و بافرهنگن و هزار مرتبه شکر تا حالا بی ادبی و بی احترامی بهم نداشتیم ولی خوب خیلیییییی مشکلات تو زندگی داریم همسرم میگه اگر همو دوس نداشتیم محال بود دوم بیاریم تو میزاشتی میرفتی ....به هرحال چشاتونو باز کنید مخصوصا روی خانواده همسرتون خیلیییی دقت کنید اینکه همسرتون پشتتون باشه و ادب و احترام تو خانوادشون باشه خیلی مهمه و سعی کنید خودتونو با همدیگه مچ کیند تا سخت نگذره و کاستی های همدیگه رو به چشم عیب نبینید

۱۷ سالگی عقد ۱۸ عروسی

بله خیلی راضیم الحمدلله

لج و لجبازی رو کنار بزارن مجردا

هم با پدر و مادر هم با همسر گرامی تو انتخاب همسر و تو زندگی

پدر و مادر تحقیق کنن بهترین راهنمایی رو خواهند کرد

خودشون هم از طرف مقابل شناخت پیدا کنن

مشاوره خیلی راهگشاست تو این مورد

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)