2777
2789
عنوان

ادمینی فورییی

71 بازدید | 6 پست

کسی هست ادمین باشه 

کجا آموزش دیدین 

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم عزیز جان؟

الان دارین کار می‌کنید؟

می‌خوام آموزش ببینم و کار کنم ولی مورد خوب سراغ ندارم

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

الان دارین کار می‌کنید؟می‌خوام آموزش ببینم و کار کنم ولی مورد خوب سراغ ندارم

من عزیزم یک سال ادمین بودم ولی الان دیگه نیستم

ببین خوبه ولی اذیت هم زیاد داره روزی ۷/۸ساعت باید تو گوشی باشی با کارفرما هم ب مشکل میخوری و اینجور چیزا

و اینکه الان تو ادمینی دست زیاده از هر ۱۰۰نفر ۸۰تاسون ادمینن

واسه همین الان من خودم یوتیوب فعالیت میکنم 

اگ بخای میتونم واسه درامدزایی از یوتوب بهت کمک کنم

من عزیزم یک سال ادمین بودم ولی الان دیگه نیستمببین خوبه ولی اذیت هم زیاد داره روزی ۷/۸ساعت باید تو گ ...

اگه کمک کنی ممنون میشم