2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 115 پست
خاله بودن خیلی خوبه حس نابیه مخصوصا وقتی مجردی خاله شی.یجور دیگه خاله ای.

دقیقا خواهرام با بچه های من خاله شدن وقتی مجرد بودن

الان مادر شدن هردو ولی میگن شدت عشقی که به بچه های تورو داشتیم و به بچه خودمون نداریم 

فقط جنس دوست داشتنش فرق داره

و واقعا یه عشق بی حد داشتن و بچه هامم اول مامانمو  خاله هاشون تو دنیا

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خواهرام با بچه های من خاله شدن وقتی مجرد بودن الان مادر شدن هردو ولی میگن شدت عشقی که به بچه ...

دقیقا افرین راست میگن منم همین بودم حسی که به خواهرزاده هام داشتم یجور خاص بود طول کشید اون حس و به بچم پیدا کنم.

عکس دخملم بود.مو فرفریه😍

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

خواهرزاده برادر زااه هر دو عزیزن ولی منم با خواهرزاده هام راحتترم چون انگار بجه خودتن هر رفتاری میتونی داشته باشی ولی برادرزاده سخته نمیشه همیش باید تو معذوریت باشی این نطر منه البته

خوب جنس دوست داشتنش فرق داره جداست نميشه مقايسه كرد، من دبيرستان بودم خواهر زاده اولم بدنيا اومد ، الانم برام يه چيز جداست جونمو ميدم براشون خواهرم بعضي وقتا دعوام ميكنه ميگه انقد باج نده به اينا جديدا با من تنها بخان بيان بيرون نميزاره ميگه خودمم بيام تو خودتو ور شكست ميكني  البته فقط مادي نيست  

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ایشون هم گل پسرمن هستن

ماشالا شومبوس گومبولي

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷