2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 115 پست
اسپري باز كننده گره مو بزن براش راحت ميشه شونه كرد 

میزنم والا.فیروزه میزنم.سرم دوفاز و سرم موهم میزنم. پر و نازک و بلندن .براهمین گره میخورن بدجور. اجازه نمیده کوتاهشون کنم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
میزنم والا.فیروزه میزنم.سرم دوفاز و سرم موهم میزنم. پر و نازک و بلندن .براهمین گره میخورن بدجور. اجا ...

روغن نارگيلم زدي ، 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالله هزار ماشالله خدا خیلی دوستت داشته دوقلو پسر دختر بهت داده.

انشاا..روزی خودت عزیزم اگه توانشو داری. من که توسن۲۷سالگی پوکیدم ازدستشون. لحظه ای وقت ازاد ندارم و ازاول مستقل بودم و خودم بزرگشون کردم بدون لحظه ای کمک ازکسی😢😢😢 

الان سره تخت۴نفره خوابیدیم عین خرماااا. ۳/۵سالن ولی باز راضی نمیشن برن سرتخت خودشون. 😭😭😭

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
روغن نارگيلم زدي ، 

نه نزدم. چه زمانی بزنم براش؟بعد ازحمام؟ماسک موهم حتی براش زدم باز گره میخورن. پایین موهاش کلی فره ریز و یکدست داره.وسط سرش گره میخوره موها

نت من چقد ضعییفه. 😓😓 اعصابم خورد شد

مبارکه راستی شما شروع کردین به خوردن اسید فولیک؟ خیلی مهمه این مورد حتما قبل اقدام یه دوره بخورین

سلام.گلم بله دارم میخورم ولی ی سوالی داشتم میخاستم کمکم کنی

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
نه نزدم. چه زمانی بزنم براش؟بعد ازحمام؟ماسک موهم حتی براش زدم باز گره میخورن. پایین موهاش کلی فره ری ...

زمان خاصي نداره ، اما اگر ميخاي زياد چربي رو موهاش نمونه زياد روزي كه ميخاي ببري حموم بزن ماساژ بده كمي سه چهار ساعت بمونه كافيه 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

سلام.گلم بله دارم میخورم ولی ی سوالی داشتم میخاستم کمکم کنی

جانم بگو

اللّهم صل علی محمدٍ و آل محمد و عجّل فرجهم.....السلام علیک یا فاطمه الزهرا یابنت محمد (ص) یا غرت العین ارسول