یکی از خانمای اطرافم ( پیرو تاپیکای قبلیم) از طریق پیج همسریابی اینستاگرام با یه آقایی آشنا شده آقا قول ازدواج دائم داده بود ولی گفت صیغه کنیم برای شناخت الان صیغه هستن و فامیلای هردو طرف در جریان ولی آقا برای عقد دائم همش عقب می ندازه و بهونه میاره اوایل آشنایی میگفت ماشین شاسی بلند خارجی داره بعد گفت مزدا ۳ داره تا این که خانوم رفت خونش دید ماشین آقا تندر ۹۰ هست یعنی درمورد ماشینش دروغ گفته بود و عقد به تعویق میندازه،به نظرتون این مرد هدفش چیه؟ چه ریگی تو کفششه؟ بچه های اون خانوم خیلی در عذابن چون همه درباره مادرشون ازشون میپرسن،ببخشید طولانی شد
حالا مدل ماشین هیچی در مورد عقد دائم داره دروغ میگه
اخه خواهر من این ادم وقتی ساده ترین چیزها رو لاپوشونی کرده و چرت گفته چطور میشه در موردزندگی و آینده بهش اعتماد کرد والا این خانم عقل داشت همین الان بیخیال میشد باهاش بره سر زندگی باید خودشو برای یه عمر عذاب و شک اماده کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.