2777
2789

شروعش از نه سالگی بود همون موقع که ریاضی رتبه آوردم از همون موقه بهم گفتن خانم دکتر بدون اینکه بفهمم چی شده افتادم توی مسیر بدون اینکه خودم بخوام باید بهترین می بودم چشم باز کردم دیدم تیزهوشانم و بعد اون تجربی منی که عاشق ریاضی بودم..اینقدر بهم گفتن که مثل یه عروسک فقط کنترل میشدم هیچوقت علاقم رو نفهمیدم همه اطرافیان هم میگفتن این تیزهوشه حتما باید رتبه کشوری عالی بیاره منی که از همه بریده بودم دوسال دبیرستان ول کردم درسو سال آخر یهو به خودم اومدم و گفتم حداقل نتیجه بگیرم اما لا اینکه تلاش کردم فایده نداشت هوشم بدرد نخورد چون تکرار و مرور مهم بود الان که اینجا نشستم احتمالا پدر و مادرم ازم متنفر شدن که این عروسک دیگه عروسک خوبی نیست ..تو اتاق تنها نشستم توی گرما گریه میکنم خسته شدم ناراحتم چرا نتونستم حرف رو حرفشون بزنم و چرا اینجوری کارم تموم شد 

میشه ناپدید بشم ...

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

به نظرتون چکار کنم کسی نبود؟ 

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

تا زمانی که بقیه رو بخوای مقصر بدونی مشگلت حل نمیشه فقط افسرده میشی

بشین فکر کن مسئولیت تصمیم های اشتباه خودت رو خودت بپذیر و ی تصمیم درست برای آیندت بگیر و با پشتکار ادامه بده

لازم نیست دیگران رو هم در جریان برنامه ها و روند کارت قرار بدی

کلا خودتو تو چشم نیار

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا زمانی که بقیه رو بخوای مقصر بدونی مشگلت حل نمیشه فقط افسرده میشیبشین فکر کن مسئولیت تصمیم های اشت ...

من دیگران رو مقصر نمیدونم فقط ازشون ناراحتم هدفی ندارم علاقه ای ندارم فقط احساس خلا میکنم 

اولا که یه روانشناس خوب پیدا کن چند جلسه باهاش کار کن بعد هم گذشته ها گذشته از الان برای مابقی عمرت با اراده خودت برنامه ریزی کن فکر کن الان تازه میخوای بری دبیرستان ببین خودت واقعا از ته دلت چی دوست داری به خواست دیگران اهمیت نده حتی هنرستان دوست داشتی برو 

از یه جایی شروع کن 

اولا که یه روانشناس خوب پیدا کن چند جلسه باهاش کار کن بعد هم گذشته ها گذشته از الان برای مابقی عمرت ...

مرسی ولی فک کنم اشتباه متوجه شدین من ۱۸ سالمه کنکور هم قبول نشدم دیگه تموم شد راه برگشتی نیست  

مرسی ولی فک کنم اشتباه متوجه شدین من ۱۸ سالمه کنکور هم قبول نشدم دیگه تموم شد راه برگشتی نیست

یعنی هر کی کنکور قبول نشه زندگیش به آخر میرسه؟هر رشته ای دوست داری ادامه بده یکی دو سال بخون دوباره کنکور بده