2777
2789
عنوان

بعد از آمپول hcg چند بار اقدام داشتین و باردار شدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 63697 بازدید | 249 پست
ایشالا این ماه مامان میشی عزیزم.من موعدم 22شهریورههههههه😱

وای ایشالا هر دو با هم عزیزم

خدا معجزه اش را به من هم نشان داد و من هم حالا یک هدیه الهی در وجودم دارم:) خدایا سپاس به خاطر همیشه بودنت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صبح بايد برم دو تا hcgبزنم   من دكترم گفت شب قبلش كه امشب باشه حتما نزديكي داشته باش  ...

عزیزم همون ماه باردار شدی؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
نه عزيزم من با لتروزول باردار شدم

لتروزول رو چند ماه مصرف کردی؟ هرماه مصرف میکردی یا ماه در میون؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
همون ماه اول باردار شدم

مبارک‌ باشه ببخشید کلومیفن مصرف نکردی؟

سلام خانوما ی گل . من اولین باره عضو میشم ولی نظراتتون میخونم همیشه . من اولین دوره اس ک میخوام کلوم ...

بخاطر اینکه باید بری سونو سایز فولیکولت رو ببینه و بعدش واسه آزاد شدنش hcg بنویسه

عزیزم ایشالا که باردارمیشی ولی اگه نشدی ماه بعد یک روز قبل تخمک گذاری رو هم امتحان کن. من عین دوبار که روز قبل اقدام کردم باردار شدم. چون طول میکشه اسپرم خودشو به بالای رحم برسونه و اگه زودتر اقدام کنیم اسپرم اون بالا امادست وقتی تخمک آزاد میشه.