2777
2789
عنوان

خانومهای مشهدی یه سوال

152 بازدید | 12 پست

از دکتر فاطمه تارا چجوری باید وقت بگیرم؟اصلا خودشکن بیمار رو میبینن؟دکترخوبی هستن اخه من بچه اولم رو دوماهه بخاطر مسمومیت بارداری از دست دادم ایندفه نمیخوام ریسک کنم؟

عطیه منصوری که بهتره

مگه دکتر وزیری چیزیه خودش نبینه باید ببینه که بتونه تشخیص بده اصلا

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر سهیلا بخشی ام خیلی خوبه.من سقط داشتم پارسال رفتم پیشش جالبه تو این همه مدت این همه معاینه شدم حتی موقع سقطم کلی معاینه شدم هیشکی نفهمید این با یه معاینه و سونو واژینال ساده متوجه شد رحمم سپتوم داره.ازون دکتراس که عجله نمیکنه پله پله میره جلو همه ی آزمایش ها رو بادقت مینویسه.من تا الان راصی بودم.عطیه منصوری من هرکار کردم نوبت دهی اش سخت بود و یه سری ها میگفتن سرش خیلی شلوغه نمیتونه خوب وقت بزاره.دکتر تارا ام خیلی خوبه ولی بیشتر خودشو درگیر امنیوسنتز و مادران بارداری که مشکل دارن کرده.اینکه بخوای ازاول زیر نظرش بری برای بارداری فک کنم قبول نکنه.