2777
2789
عنوان

کسانی بیاین که رپ گوش میکنن

229 بازدید | 40 پست

این شعر رپ نوشتم کامل نیست ولیکن مشکل داره درست میکنم دارم زندگیمو سر میکنم رو تخت بدون حرف با این آدامی شهر کسی نیست که بفهمه این حالمو تعغیر بده عادت ادمو به زندگیش رویای بدون یا باز میگم کامل نیست و باید یک تعغیر کنه

رپ و سلطان رپ فقط مین یونگی🤝🏻💜

وای آهنگ نور مایندش نم رپه با ن فق متنوش دیدم

خدای من چقدر قشنگ و پرمفهومه🥺

Never mind

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟💞]       "جِی" برای واقعی بودن زیادی خوشگله. . .!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رپ و سلطان رپ فقط مین یونگی🤝🏻💜وای آهنگ نور مایندش نم رپه با ن فق متنوش دیدمخدای من چقدر قشنگ و پر ...

امینم و شایع و هیدن

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

من اهل موسیقی نیسمفق بی تی اسو گوش میدم بخاطر مفهوم اهنگاشوم

به نظرم گوش نده، آهنگاشون با اینکه امید و انگیزه میده ولی ریورس منفی داره و چند بار از کلمه لوسیفر استفاده شده هم تو بی تی اس هم بلک پینک

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

چرا

آخه معمولا قافیه نداره فقط باید آهنگاشون بهم بخوره 

رپ و سلطان رپ فقط مین یونگی🤝🏻💜وای آهنگ نور مایندش نم رپه با ن فق متنوش دیدمخدای من چقدر قشنگ و پر ...

اون که اصلا نگوووووووو:)))

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

آخه معمولا قافیه نداره فقط باید آهنگاشون بهم بخوره

می‌دونی قافیه داره ولی نباید قافیه ها زیاد باشه چون شعر بهم میخوره و نمیتونی اون چیز که میخوای بنویسی برا. همین