2777
2789
عنوان

دییییینگ

89 بازدید | 6 پست

بچه ها  دکترم یه قرص بهم داده برای افسردگی و اینا 

الان سه روزه دارم میخورم از روز دوم اینطوری بودم ک 

وقتی یکی یهویی صدام میزنه، قاشق میفته رو زمین نمیدونم هر حرکت یهویی بهم شوک وارد میشه و تو سرم صدای دینگگگگ میاد ک بدنمم یکم می لرزه، طبیعیه؟

الان سرکارم اسم قرص یادم نمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص افسردگی و اینا نخور دیوونه میشی و توهم می نی یا حساس میشی یا اگه قرص قطع بشه حالت بد میشه معتادش میشی عوارض داره نکن با خودت 

البته اگه خیلی وقته میخوری من نمی‌دونم

ولی به جاش مدیتیشن کن پادکست گوش بده مشاوره برو با یکی درد و دل کن برو کلاس رقص آهنگ شاد گوش بده 

ایشالا حالت خوب سه همیشه شاد باشی

برا افسردگی باشگاه برید بخودتون برسید.هر وقت ناراحت بودید آرایش کنید.برقصید قرص افسردگی جاش تو سطل آشغاله نتیجش خواب زیاد و پر خوری چاقی و منزوی شدنه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
قرص افسردگی و اینا نخور دیوونه میشی و توهم می نی یا حساس میشی یا اگه قرص قطع بشه حالت بد میشه معتادش ...

خودم میدونم افسردکی دارم حالم بده الان ده ساله، ولی هیچ وقت قرص نخوردم ، الان فشار روحیم زیاد شده

بهم یه لسته قرص ب اندازه بیست روز داده

البته ک من از دوزی ک دکتر بهم گفت یکم بیشتر میخورم

اخه نمیتونم قرص رو سه قیمت کنم، دو قسمتش میکنم😑