2777
2789
عنوان

خدا ارتون نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 52 پست
خدا از تو نگذره اول صبحی حال ادمو بد میکنی مگه من چیکارت کردممگه ما تو سایت خوته خراب کنیم اینجور می ...

ازتو نگذره ک شعور نداری چرا ب خودت گرفتی؟؟؟؟

میتونی حرف نزنی رد شی بری

🌹لاحول ولاقوه اِلّا بالله🌹                                         💟👫💍💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنای خراب اگه پا نمیدادناگه میدین اون هرزه حیوون متاهلهادامه نمیدادن اون حیوون هم نمی تونست گوهی بخو ...

اون زنه حیوونه  و خراب درسته

ولی فکر نمیکنی اول باید مرده متاهل جلوی خودشو بگیره

وگرنه ادم خراب همه جای جامعه بوده و هست!

شما ی جوری حرف میزنی انگار مردا پاک و بی گناهن

فقط زنه اومده از راه ب درش کرده

زنای خراب اگه پا نمیدادناگه میدین اون هرزه حیوون متاهلهادامه نمیدادن اون حیوون هم نمی تونست گوهی بخو ...

خیلیا نمیگن متاهلن .  حتی مورد بوده طرف  ازدواج کرده و ....    به بقیه گفته بود مجردم .   

یا گفته بود  خانمم دنبال مهریه بود .‌همین که عقد کردیم مهریشو گذاشت اجرا .‌  (در حالی که عروسی کرده بودن اما خانواده پسره ‌،جشن و تالار نگرفته بودن . خانواده دختر گرفته بودن )  تا این حد .‌ 

مردای اشغال نجس هرزه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اسی عزیزم اینجا هرچی هم بشه باز طرفدار زنهای خیانت کار هستن... بهتره فکری برای زندگیت کنی.بار اوله این اتفاق افتاده؟؟ چیشده دقیقا؟؟  

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
الهی هرکس با مرد متاهل دوست میشه، خدا لعنتش کنه

همون مرد متاهل هم خدا لعنتش کنه 

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

والا این اکثرا مردا هستن میرن سمت زنا کم پیش میاد زن بره به مرد پیشنهاد بده خدا از مردیم که میتونه متاهله و میره سراغ نفر سوم نگذره. انقد امار بیماری های مقاربتی زیاد شده همش تقصیر این لاشیاست باید هم مرد هم زنو سوزوند نسلشون منقرض شع

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...