2777
2789
عنوان

خدا ارتون نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا تاوان میده

دیروزود داره اما تاوانشون رو میده...

اونایی ک ب خودتون گرفتین 

نرینیدب زندگی بقیه حداقل شرف داشته باشید

دیدین طرفتون متاهله ادامه ندین

خدا نشونتون میده مطمئن باشید

اینایی ک دفاع میکنن خودشون این کاره ان

تمام

🌹لاحول ولاقوه اِلّا بالله🌹                                         💟👫💍💟
به نظرم اون مرد متأهل رو اول باید نفرین کرد، کرم از خود درخته

همیشه کرم از درخت نیست. گاهی درخت رو آفت میزنم. کم کم میاد به بهانه های مختلف و بعد میبینی همه چیزو به گند کشیده. هر چند هر دو مقصرن

اون لچه ها هم یکی میشن لنگه ی مادرای خرابشون

دوست داری بهت بگن بچه ی خودتم میشه یکی مثل پدر ه رزش؟؟

با بچه چکار داری؟؟خدا از زن و همچنین مرد بی ش رف نگذره.ولی اون بچه چه گناهی داره؟؟بچه ی تو پدرش هر زست اون بیچاره چکاررکنه؟؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
تو خیلی با شعوری اومدی تو سایت همه رو مخاطب نفرینت قرار دادی نفرین به حق نباشه به خودت برمیگرده

مگه خدایی نکردهدشما بخودت شک داری... داره زنهای خونه خراب کن و هرزه ازو میگه.. از روی عصبانیت و ناراحتی که برای زندگیش اتفاق افتاده. بهتره درکش کنیم نه زخم بزنیم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
تو خیلی با شعوری اومدی تو سایت همه رو مخاطب نفرینت قرار دادی نفرین به حق نباشه به خودت برمیگرده

اگ کور نیستی میبینی گفتم اونایی ک بامرد متاهل میرن

اگه این کاره ای ک خدا نشونت میده

اگه نیستی پس مخاطبم تو نیستی حرف نزن برو

🌹لاحول ولاقوه اِلّا بالله🌹                                         💟👫💍💟