2777
2789
عنوان

الگوی شما تو زندگیتون کیه

70 بازدید | 11 پست

هرکسی میتونین نام ببرین ، اگه الگو دارین دلیلشو بگین ک چرا دارین و چرا خوبه اگه هم الگو ندارین بگین واقعا چرا لطفاً قانعم کنین که من باید با الگو پیش برم تا بتونم از لحاظ شخصیتی و توسعه فردی همه جوره بهتر بشم یا بدون الگو لطفاً قانعم کنین کدوم بهتره من خیلی درگیر این موضوع شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الگو درست کردن برای زندگی  درست نیست ، حتی دو نفر مسیر یکسانی ندارند . اما میشه از تجربیات دیگران سود جست . ضمنا افراد مشهور اونی نیستند که ما تصور می کنیم . به گرد مرکز دایره همچون پرگار می گردیم ، محل تو در این دایره مخصوص خودته

الگو درست کردن برای زندگی درست نیست ، حتی دو نفر مسیر یکسانی ندارند . اما میشه از تجربیات دیگران سو ...

جالب بود ولی چرا ینی نیمشه کسی که توی دید ما نیست الگو قرار بدیم وقتی میبینیم یکی مستقله قویه باعتماد به نفس و 

..

جالب بود ولی چرا ینی نیمشه کسی که توی دید ما نیست الگو قرار بدیم وقتی میبینیم یکی مستقله قویه باعتما ...

خوب ، باید فلسفی جواب تو رو بدم . از دیدگاه یونگ ، انسان برای زندگی به اسطوره و خدایان نیازمنده . خدای موسیقی مثل موتزارت ، خدای فوتبال مثل مارادونا ، خدای عرفان مثل علامه بعچت و ... ، ذاتا انسان دنبال دیدن خدا هست ، خدا یعنی انتهای همه چیز ، و انسان قویا تمایل به مشاهده اون داره ولی تنها سایه اون رو می بینه ، سایه خدا در خلقت اون هست ، حتی موجودات و حیوانات ، شیر جنگل و نهنگ دریا . 

الگو قرار دادن موجود فانی کار درستی نیست . ادیان هم بر همین اسطوره سازی و خداانگاری استوار هستند و این ذات بشر هست که بدون وجود بزرگ اکبر یعنی خدا ، پوچ میشه ، خودشو نمی‌بینه ولی سایه اون رو می بینه ، به جای اصل دنبال سایه می‌ره و گمراه میشه . البته همون طور که گفتم خودت بهترین سایه خدا برای خودتی . از دیگران استفاده کن ولی الگو نه .