2777
2789

به نظرتون کنکور دادن در سن 29 سالگی به درد میخوره؟ 

واسه شغلایی مثل پرستاری رادیولوژیست و اینا

ارزش وقت گذاری داره؟ 

با توجه به سن و اینده ی کاری 

چرا که نه 

دوست من ۱۰ ساله از ۱۸ سالگی تا الان داره کنکور میده تازه اومده میگه امسال نشد سال بعد😶

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت
چرا که نه دوست من ۱۰ ساله از ۱۸ سالگی تا الان داره کنکور میده تازه اومده میگه امسال نشد سال بعد😶

اخه من بی‌تر دنبال شغل و درامدم

و از یه طرف میخوام بدونم این راه راهی هست که تو این سن به درامد و موفقیت برسه یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری که نه. بخوای کنکور بدی. قبول بشی درس بخونی در ایده آل ترین شرایط میشی 34 ساله. پرستار 34 استخدام نمیکنن بیمارستان ها. معلم شو. تا اون موقع بچه هم داشته باشی میتونی از سهمیه ی بچه استفاده کنی و بری سرکار

پرستاری که نه. بخوای کنکور بدی. قبول بشی درس بخونی در ایده آل ترین شرایط میشی 34 ساله. پرستار 34 است ...

معلم راهش استخدامی اموزش پرورشه که اونم شرکت میکنم ولی سخت میگیرن

خب من خیلیا رو دیدم تو سن بالا پرستاری اینا خوندن واقعا برنمیدارن؟ 

معلم راهش استخدامی اموزش پرورشه که اونم شرکت میکنم ولی سخت میگیرنخب من خیلیا رو دیدم تو سن بالا پرست ...

ی سرچ کن و جستجو کن. من اطلاع ندارم ولی توی 34 سالگی توانی برات میمونه پرستار بشی. شغلی هست با فرسودگی بالا. خوب تحقیق کن

معلم راهش استخدامی اموزش پرورشه که اونم شرکت میکنم ولی سخت میگیرنخب من خیلیا رو دیدم تو سن بالا پرست ...

ی نگاهی کردم تا 40 سالگی برمیدارن. ببین علاقه ات چیه. سرچ کنی شرط سنی استخدام پرستار برات میاره