2777
2789
اتفاقا عقده ی خواهرشوهر بازی دراوردن و توهین کردن و خورد کردن داره و اخرشم میگهه ههه شوخی کردم 

😨😨 تو هم از این شوخی ها باهاش بکن حالش جا بیاد 

اصولاً راه برخورد با ادمایی که دوست دارم بقیه رو اذیت کنن اینه که یا محلشون ندی و خودتو به کری بزنی کنف بشه

یا دندون شکن تر از خودش جواب بدی بازم کنف بشه😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و خواهرشوهرم هم سنیم دقیق۲۶ بعد میگه همه متولدین اون سال جز من خر هستن

وااااا چه بی اددددب اونوقت شما چی میگید؟

آنجا که نخواستی زندگی خود را با زندگی دیگران مقایسه کنی...یعنی خوشبختی.
😨😨 تو هم از این شوخی ها باهاش بکن حالش جا بیاد  اصولاً راه برخورد با ادمایی که دوست دارم بقی ...

اتفاقا یبار چنان  تلافی کردم۵ماه باهام قهر بود خیلی حال کردم راحت بودم 

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا
منم سعی میکنم وقتی پیش همیم باهاش زیاد حرف نزنم ولی بازم همون یذره ام که حرف میزنه میره رو اصابم&nbs ...

ازدواج کرده

آنجا که نخواستی زندگی خود را با زندگی دیگران مقایسه کنی...یعنی خوشبختی.

مادر شوهرم که هی میگه لاغری چاق شو ..دختر خودشم اندام و تیپ اروپایی منو دیده داده رژیم نگه داره مثل من بشه منم حیف پررو نیستم بگم حاج خانوم دخترت چرا میخاد لاغر بشه

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...
مادر شوهرم که هی میگه لاغری چاق شو ..دختر خودشم اندام و تیپ اروپایی منو دیده داده رژیم نگه داره مثل ...

محل نده بابا بدتر جلوشون کم بخور حرصشون دراد بگن خوشبحالش میتونه خودشو کنترل کنه چاق نشه 

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا