2777
2789
عنوان

دلت ازچی گرفته جای خالی رو پر کنید یکم دردودل کنیم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش زوتر مهربرسه من به سلامتی زایمان کنم خیلی خسته شدم کم اوردم ازاین حجم استرس ودرد😔😔

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

ای کاش، ای کاشی تو زندگیم وجود نداشت. 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

دلم از مادرمو خاهر برادرام گرفته بعد مرگ بابام اونا شدن باهم ومنو باکارشون با حرفاشون با بی احترامی شون ازارم دادن و همه نوع مریضی گرفتم منم ازشون دارم دل میکنم خوردم کردن داغونم کردن پیش همسرم

انشاءالله اگه به صلاحت بود به هم برسید

مرسی عزیزم❤️🫂

کاربر جدید نیستم یه روز اومدم نی نی سایت دیدم کار بریم پریده😂 اگه امضام رو خوندی برای رسیدنم به عشقم دعام کن❤️💋 عادت به دل شکستن ندارم سعی میکنم هیچ وقت کسی از دستم ناراحت نشه صبورم آرومم در عین حال شلوغم و کم تحمل بستگی ب شرایط داره روز های سخت زیادی رو پشت سر گذروندم امیدم به خداست وآقا امام زمان برای ادامه ❤️🌱🚶‍♀️
دلم از مادرمو خاهر برادرام گرفته بعد مرگ بابام اونا شدن باهم ومنو باکارشون با حرفاشون با بی احترامی ...

خیلی سخته  ضربه از خودی بخوری یجوری میشکنی نمیتونی تا اخر عمر خرده های شکسته رو جمع کنی....

خیلی ممنون عزیز دلم برای دعای خوبت انشاءالله همیشه خنده رولبات باشه❤️

قربونت برم همچنین 

کاربر جدید نیستم یه روز اومدم نی نی سایت دیدم کار بریم پریده😂 اگه امضام رو خوندی برای رسیدنم به عشقم دعام کن❤️💋 عادت به دل شکستن ندارم سعی میکنم هیچ وقت کسی از دستم ناراحت نشه صبورم آرومم در عین حال شلوغم و کم تحمل بستگی ب شرایط داره روز های سخت زیادی رو پشت سر گذروندم امیدم به خداست وآقا امام زمان برای ادامه ❤️🌱🚶‍♀️