2777
2789
عنوان

دلت ازچی گرفته جای خالی رو پر کنید یکم دردودل کنیم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 34 پست
چرا هیچ اتفاق تو زندگیم به موقع نبود. دقیقا زمانی که دیگه واسم شیرین نبود نصیبم شد کاملن بی موقع و ب ...

لاغل بهشون رسیدی خواهر 

هعی ومنی که به دنبال یه کوچولو امید توی زندگیم میگردم تا خودمو نکشم وخلاص کنم

دلم از زندگی و مظلومیتم گرفته.چقدر کتک خوردم همین الان.فقط بگم برام دعا کنید.نای تایپ کردن و توضیح د ...

اخه چرا؟؟

منم چند شب پیش کتک خوردم دم نزدم درکت میکنم الان تا چه حجمی خسته ایی 

بعضیا شرف تو وجودشون ندارن فقط بلدن زور بازو نشون بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته ضربه از خودی بخوری یجوری میشکنی نمیتونی تا اخر عمر خرده های شکسته رو جمع کنی....

اره خیلی خیلی داغونم خودم بچه دارم ولی کار مامانو خاهر برادرامو هرگز فراموش نمیکنم مامانم همش طرف اون سه نفره بعد میگن ماخوبیم تو اخلاق نداری کاش فقط بابام بود کاش اینقدر داغونم ناراحتی قلبی گرفتم همسرمم بهشون پیغام داد گفت دور بر خونه زن زندگیم نباشین واقعا دیده چجوری دارم اب میشم داغونم حیف که کاری جز صبر نمیکنم دیگه حتی نمیخام ببینمشون منی که هر روز چند نوبت به مادرم زنگ میزدم سرد سرد شدم از همشون

لاغل بهشون رسیدی خواهر هعی ومنی که به دنبال یه کوچولو امید توی زندگیم میگردم تا خودمو نکشم وخلاص کنم

وقتی دیگه سیرم  یه قابلمه غذای خوشمزه بزار جلوم  

من سیرم و دیگه دلم نمیخواد 

هرچیزی تو وقتش لذت بخشه 

اسمم نظر همسرمه