2777
2789
عنوان

سرزمین مادری فصل سه

7004 بازدید | 35 پست

دوستان من تازه دیشب فهمیدم فصل ۳ سرزمین مادری از ۱۷ تیر شروع شده و من ۳ قسمتش رو از دست دادم😐💔

ولی با این حال خوشحالم که آرزوم به حقیقت پیوست و بالاخره شبکه سه یکم به مخاطبش احترام گذاشت😌

تا اینجا فهمیدم بابک حمیدیان نقش عباس دوست رهی رو داره و رهی همچنان مجرده😂

از فضای فصل ۳ خوشم اومد و بنظرم آرش مجیدی خیلی فراتر از انتظارم بازی کرد، خداییش میتونم جای علی شادمان تصورش کنم...

شما دیدین فصل ۳ رو؟ نظرتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=346131780]فعلا تا سال ۵۶ اومده و فقط ۵ قسمت گذشته🤣اگه میخواین ببینین توی تلوبیون هست‌. سایت ...

اوووو

ما تی وی مون سوخت ی مدت بی تلویزیون بودیم 

خریدیم اینم از نویی افتاده

اینا هنوز توو سال ۵۶ ان؟😂

[QUOTE=346132380]

اون مال فصل قبل بود که شهاب حسینی نقش جوونی رهی رو داشت و شبنم قلی خانی زنش بود. این فصل آرش مجیدی نقش رهی رو داره و از وحیده (شبنم قلی خانی) هم جدا شده 

[QUOTE=346133697] فکر نکنم چون شاپرک که زندگیش بد بنظر نمیرسه😁راهشون هم باهم فرق داره

اصلا شنیدم شاپرک آخرش انقلاب که میشه فکر نیکنم از ایران میره یت ننی دونمبه هر خودش را گم وگور نمیکنه که هیچ کس نام‌ونشونش راپیداکنه فکر کنم‌دختر رهی میش اونه برای همینم خودش را گم وگور میکنه.

این فصل از جهاتی بهتره واز جهاتی هم ایراداتی شاید داشته باشه بهتر از این جهت که رفتار رهی بهتر شده منتها نمی دونم به دلیل بالارفتن سن وپختگی که باعث شده متوجه اشتباهاتش بشه یا بخ دلیل بازی آرش مجیدی که باعث شده رهی تو این فصل شلیک آدمای یاده دل باشه مثل تمام نقش‌های آرش محیدی وکلا هز فصل قبل مهربون تر شده البته فصل قبلم رهی تا قبل ازدواجش وانجام فعالیت سیاسی خیلی شخصیت خوب وخوش اخلاقی داشت ولی یک کم بعد ازازدواج وفعالیت های سیاسی رفتارش تعییر کرد ولی این این فصل فکر کنم به خاطر راضیه گرفتار زندان نیشه ودوباره میره سراغ فعالیت های سیاسی یکی هم که رهی تووفصل قبل خیلی باهوش بود که به نظرم از مختصات آدم سیاسی هیت ولی این فصل خیلی باهوش به نظر نمیاد وبیشترهم رهی یک روحیه لطیف میدا کرده که از ویژگی‌های شخصیت های ادبی ونویسنده هستش چون رهی تو اینوفصل رمان نی نویه یک رمان به اسم عباس وسیما خخخ البته تو یک رمان دیگه هم فکر کنم ازخودش وشاپرک نوشته وحیده هم که دوباره شوهر کرده که یک دخترم فکر کنم از شوهر دونش داره رهی وقتی فهمید که ازدواج کرده یک گم ناراحت شد اما معلومم نیست که ازدواج نکرده دوباره به یاد کیه وحیده یا شاپرک؟ چون از یک طرف از ازدواج کردن وحیده ناراحته اما از اون طرف یه تصویریعنی یک نقاشی از شاپرک از آخرین دیدارشون که شاپرک با کلاه سفید پالتوی برنز لود کشیده تو اتاقش گداشته آنا یک عکس از وحیده نکشیده تازه نرگسم فکر کنم ابن فصل نینبره حالامیکشنش یادخودکشیمیکنهچون داییش پشت تلفن میگفت همون قاتلان نرگس یعنی با واقعا کشتنش یا نثلا با کاراشون باعث سدند که خودکشی کنه نثل نادرش شاید همون بهادریا باعث نیشند خودکشی کنه.