2777
2789
عنوان

دوره همسرداری و اناق خواب دلبرانه شیدا صدیق

| مشاهده متن کامل بحث + 28999 بازدید | 208 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرسیدی راضی هستش؟

معلومه ک نیست وقتی داره ب هر نفر ۳ و نیم میده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

تبلیغات الکیبدون ضمانت بازگشت وجه دوره ثبت نام نکنید اینا همشون کلاه بردارن

نه کلاهدبرداری نیست. منم چندتا از دوره ها رو شرکت کردم قبلا

ارزش هر دل به حرف‌هایی‌ست که برای نگفتن دارد❤️
تشت شیر نه ولی بقیش اره🤦🏿‍♀️

من از لباس ملوانی و خلبانی و پرستاری بدم میاد 🤮

من لباسای یه سره تور و حریر و لوس دوست دارم 

زوره مگه چپ و راست گیر میدن ملوان و خلبان و پرستار بشید مگه خاله بازیه

مشاور بانوی بهشتی میگفت رو بدنتون غذا سرو کنید واسه شوهرتون 🤮 کاکائو و خامه و عسل بمالید به جاهای خصوصیتون😭

اقدس الویه باید پیش اینا تشتک بندازه 🚽💩

یعنی چی آخه😭😭😭

بعد این شیدا صدیق کجاش مذهبیه؟! آدم مذهبی صداشو نازک میکنه و با ناز و عشوه وویس ضبط میکنه؟!

نه بابا همین دوره همسرداری لوندی اتاق خواب حتی نوشته بود هزیته داره ولی یک ماه مهلت استفاده داد من ه ...

از کجا گوش کردین ؟ 

مطالب جدید و مفید بود ؟ چندتاشو یادته به ما هم بگی؟

خدایا شکرت❤️

این گروه که میگم باید به ادمین ها ویس کوتاه بدید اسم و فامیل و وضعیت تاهل و اینکه چند ساله متاهل شدی ...

لطفا منم عضو کن

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
لطفا منم عضو کن

عزیزم تو پیامای بالا  توضیح دادم من خودم عضو اون گروهم ادمین نیستم بایدتو گوگل سرچ کنی گروه عمومی رو میاره 

گروهشون تو ایتا هست بعد از تو گروه لیست ادمین هارو پیدا کن یکی شو انتخاب کن ویس بده شرایط تاهل و چند تا فرزند داری رو بگو حتما باید ویس بدی حتما باید خانم باشی و متاهل خودشون لینک گروه اصلی رو برات میفرستن تو ویس بگو منو عضو گروه دلبری کنید 

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین
عزیزم لطفا برای منم لینک کانال بفرستین

عزیزم این لینک رو تو گوگل سرچ کن گروه مهرورزان ایتا میاد بزن روش وارد گروه شدی بگرد لینک های ادمین ها اونجاست یکی شو بزن روش بهش ویس بده بگو که متاهلی و میخوای وارد گروه دلبری کنن شما رو خودشون لینک گروه اصلی رو بهت میدن Mehrvarzan_group

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین