2777
2789
عنوان

دوره همسرداری و اناق خواب دلبرانه شیدا صدیق

| مشاهده متن کامل بحث + 28997 بازدید | 208 پست
3ونیم

شوهرت چیکارست😂😂😂 ک پول بیزبون رو اینجوری خرج میکنی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی من این همه پول دادم یعنی خریدم مثل لباسی ک میخری از مغازه دیگه مال منه شایذ دلم بخاد رایگان بدم ...

نه این قرائت اشتباه تدریس کالا نیست که بتونی تصرفش کنی 

خودم چن وقت پیش یعنی دوره خرید ۳ تومن و طرف راضی نبود انتشارش بدم 

این گروه که میگم باید به ادمین ها ویس کوتاه بدید اسم و فامیل و وضعیت تاهل و اینکه چند ساله متاهل شدی ...

لینک‌لطفاا

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

از راه شمال به بندر عباس نمی‌رسید...

با گوش دادن به ویس هایی که صاحبش راضی نیست نمیتونی زندگیت رو درست کنی لطفاً تو آتیشی که استاتر درست کرده خودتون رو نسوزنید 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
لینک‌لطفاا

عزیزم این لینک رو تو گوگل سرچ کن گروه مهرورزان ایتا میاد بزن روش وارد گروه شدی بگرد لینک های ادمین ها اونجاست یکی شو بزن روش بهش ویس بده بگو که متاهلی و میخوای وارد گروه دلبری کنن شما رو خودشون لینک گروه اصلی رو بهت میدن Mehrvarzan_group

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین
لینک‌لطفاا

باید بری تو کانال ازشون بخوای عصوت کنن لینک  ادمین ها رو تو گرو گذاشتن  بزن یکی شو انتخاب کن 

بهش ویس بده بگو خانم هستی  حتما باید ویس بدی بگی سن و وضعیت تاهل و چند تا فرزند داری یا اگه نداری بگی همه رو تو ویس 

بعد خودشون لینک گروه اصلی رو برات میفرستن چون ورود آقایان ممنوع 

باید ویس بدی بفهمن خانومی 

بعدم بگو منو عضو کارگاه زندگی گرم یا  گروه دلبری  کنید

بعد از چند ساعت لینک گروه اصلی رو میفرستن اونجا کلی ویس دارن گوش کنید 

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین
باید بری تو کانال ازشون بخوای عصوت کنن لینک ادمین ها رو تو گرو گذاشتن بزن یکی شو انتخاب کن بهش ویس ...

مرسی گلی