2777
2789
عنوان

دوره همسرداری و اناق خواب دلبرانه شیدا صدیق

| مشاهده متن کامل بحث + 29027 بازدید | 208 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت اخلاقی نیست استارتر ولی اون حقشه بخاطر ۴ تا ویس انقدر پول از ملت میگیره 

امیدوارم همه چرت و پرتایی که به خورد مردم میده پخش بشه دیگه چیزی گیرش نیاد

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

شیدا صدیق بدرد نمیخوره.

فقط مرضیه کشوری و تمام

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
کارت اخلاقی نیست استارتر ولی اون حقشه بخاطر ۴ تا ویس انقدر پول از ملت میگیره امیدوارم همه چرت و پرتا ...

منم میخام همین کارو کنم 

که کسی این همه پول تده برا ویس هاش 

و نتزسن که چیزی از دست دادن 

من باهزینه کممممم به همه میدم

من میفروشمش 100 تومن 🤣

عزیزم با فروش یا به رایگان قرار دادن ویس ها فقط خودت ضرر میکنی چون کسی که رایگان یا با مبلغ کمتر از تو بخره اونثدر براش ارزش نداره که برای تو

شاید اصلا به ویس ها گوش نده شایدم گوش بده ولی انحامش نده در هر صورت ضررش واسه توئه چون هم خق الناس گردنت میوفته بابت انتشار مطالب هم میخوای صواب کنی به بقیه بدی که اونام براشون مهم نیست

میای جمعی واسه نابودی خائنین کشور دعا کنیم؟ بزن رو لینک و فقط ۱ آیه بخون و سهیم شو https://khatmnoor.ir/khatm/13451