2777
2789
عنوان

خواب ظهر

183 بازدید | 16 پست

دوستان لطفا کمک کنید 

ظهر خوابیده بودم فکر کنم بین خواب بیداری بود دیدم به خانمه فکر کنم چادر مشکی داشت کنارم دراز کشیده دستش یه عروسک بود انداخته رو گلوی من منم دستم رو گلوی اون بود یه دفعه پاشد سمت چپ صورتم رو چنگ زد که از خواب پریدم انگار واقعی یکی کنارم بود لطفا کمک کنید فکرم درگیر شده

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم والا ترس افتاده به جونم

نه ترس یه سری منم تو پاییز غروب بود هوا تاریک مامانمم تو آشپزخونه داشت آشپزی میکرد خواب بود یه دفعه حس کردم یکی داره موهام رو ناز میکنه و یکدفعه جوری موهام رو کشید ک با ترس از خواب پریدم تا یه مدت میترسیدم تو غروب بخوابم

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

نه ترس یه سری منم تو پاییز غروب بود هوا تاریک مامانمم تو آشپزخونه داشت آشپزی میکرد خواب بود یه دفعه ...

اهان آره منم امروز تنها بودم تو اتاق 

عب نداره عزیزم شوخی کردم.نه ولی جدا من خیلی میترسم تا حالا چندبارم سرم اومده.یه قرآن بزار بالای سرت.

منم همینجوری ام تو اینستا همچین چیزایی رو رد میکنم از ترس 

پاشدم سوره ناس و فلق خوندم

منم همینجوری ام تو اینستا همچین چیزایی رو رد میکنم از ترس پاشدم سوره ناس و فلق خوندم

اره بهش فک نکن اصلا.افرین چنتا سوره بخون آیت الکرسی ام خیلی خوبه بخون به چیزای خوب فک کن.قرانم بزار بالاسرت

اره بهش فک نکن اصلا.افرین چنتا سوره بخون آیت الکرسی ام خیلی خوبه بخون به چیزای خوب فک کن.قرانم بزار ...

چشم مرسی از راهنماییت عزیزدل امشب این کار رو میکنم❤️😘