2777
2789

سامانه هم آوا که میریم نمره هامونو نگاه می‌کنیم گرفته دور از چشم من یه ۳۰ باری تلاش کرده وارد شه رمز رو اشتباه زده الان هرچی میزنم میگه به دلیل تلاش ناموفق حساب شما مسدود شده. از ساعت ۶ غروب اینجوریه 

کسی تجربه داشته؟

بنظرتون تا فردا درست میشه؟ خودش نوشته اگه نشد به اداره آموزش زنگ بزنید که متاسفانه دانشگاه ما اصلا اعتقادی به جواب تلفن دادن ندارن

۴ ساعت با دانشگاه فاصله داره شهرمون نمیتونم برم

رومم نمیشه به نماینده بگم قطعا پسره میشینه یک ساعت بهم میخنده

باز اگه دختر بود راحت تر بودم شاید روم میشد بگم

الان چه کار کنم؟

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

نمد مال ما سایت گلستانه شما چه دانشگاهی هستید؟

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
نمد مال ما سایت گلستانه شما چه دانشگاهی هستید؟

علوم پزشکی

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.