2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فردا دارم ان شاءالله قبول بشینیک سوال داشتم امروز که بقیه مراحل رو گذروندین اون برگه که مراحل رو ...

بله آخر سر میگیرن ازتون

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

موفق باشی من یکشنبه هفته بعد دارم 

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌

سلام.

انشالله موفق باشید 

ببخشید امسال دوازدهم بودید یعنی؟

کارنامه تون رو دیدید؟نمرات نهایی در حد انتظارتان بود یا خیلی پایین تر داده بودن؟من دهم هستم می خواستم بدونم نمره دهی چه جوری بوده

ایشالا بهترین مصاحبه رو داشته باشی عزیزم🥺😍❤️میتونم بپرسم رتبتون چند شده ک ب مصاحبه دعوت شدین؟و منط ...

رتبه هنوز نیومده. ولی تراز دعوت به مصاحبه ۷ هزار و خورده ای. منطقه ۱

رتبه هنوز نیومده. ولی تراز دعوت به مصاحبه ۷ هزار و خورده ای. منطقه ۱

اها موفق باشی عزیزم

رشتتون چیه؟

و یه سوال دیگه🥲 شما ترمیم کردین؟ اخه من میخام ۴۰۴ کنکور بدم ولی میگن باید یازدهمم ترمیم کنم میخواستم بدونم فقط درسایی ک ترمیم میکنیم برای تراز معدلمون حساب میشن یا نه؟ و اینکه هزینه ترمیم هر درس چقده تقریبا؟