2777
2789

سلام ما تو پارکینگ خونمون یه گربه هست که اون گربه فهمیدیم دوتا بچه داره که گزاشتتشون توی سقف پارکینگ یکی از اون بچه ها چشمش انگار عفونت کرده خیلی اذیت میشه بچه  الان نمیدونم چطوری از توی سقف بیاریم پایین اینم بگم که به مامانشون غذا میدیم جیگر مرغ و گوشت و اینا کلی خیلی بهش رسیدگی میکنیم ولی میگم عصبانی نشه اگه بچشو ببریم ؟ چون باید ببریم دامپزشکی چشش خیلی بد عفونت کرده خیلی خیلی کوچولوعه در حد ۳ هفته اون یکی بچش خیلی نازه این یکی نازه ولی چشمش🥺🥲 لطفا بگید چطوری بیاریمش پایین یا کسی هست که از مرکزی جایی بیارتش پایین؟  بعد اینکه میخوام ببرمش دامپزشکی  اونجا میتونن بیان بیارنش پایین یا نه؟ چون مامان من از گربه و اینا میترسه نمیتونیم بیاریمش خونمون راهنمایی کنید ممنون  

اگه ازم بپرسی حالت چطوره؟ میگم خوبم. ولی اگه بغلم کنی میتونم تا صبح واست گریه کنم

زنگ بزنید آتش نشانی میاره پایین 

بعد دامپزشکی میتونی بزاری پانسیون 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آتش نشانی میارتش پایین

آخه اونقدرم سفق پارکینگ بالا نیست در حدی که چهار پایه بزاری میتونی بیاریش پایین ولی من نگرانم بیماری واگیر دار باشه یا چنگال بندازه یا گاز بگیره 

اگه ازم بپرسی حالت چطوره؟ میگم خوبم. ولی اگه بغلم کنی میتونم تا صبح واست گریه کنم
آخه اونقدرم سفق پارکینگ بالا نیست در حدی که چهار پایه بزاری میتونی بیاریش پایین ولی من نگرانم بیماری ...

گاز و چنگالشون اصلا درد نداره تحمل کن یکم بیارش پایین 

تاپیک اولمو ببین عکس یه بچه گربه گذاشتم چشماش عفونت کرده ببین اون شکلی شده ؟ اگه آره بیا بهت بگم چیکار کنی 

گاز و چنگالشون اصلا درد نداره تحمل کن یکم بیارش پایین تاپیک اولمو ببین عکس یه بچه گربه گذاشتم چشماش ...

نه از چنگ زدن نمی‌ترسم از هاری و اینا نگران بودم ولی اصلا چشماش انگار جمع شده  کوچیک شده دورش یه چیزای خاکستری طور دیده میشه یه چشمش که کلا باز نمیشه مثل گربه ی شما نبود 

نه از چنگ زدن نمی‌ترسم از هاری و اینا نگران بودم ولی اصلا چشماش انگار جمع شده کوچیک شده دورش یه چیز ...

دستکش دستت کن بیارش پایین ببرش دامپزشکی یا میتونی به صورت آنلاین از دامپزشک های آنلاین بپرسی

عزیزم برید داروخونه دامپزشکی بهتون پماد یا اسپری آنتی بیوتیک برای عفونت گربه بهتون میدن گرونم نیست 

واگیردارم نیست من سالهاست گربه دارم 

یواش با دستکش بگیر اگه میترسی 

میفهمه میخای کمک کنی اذیت نمیکنه 

گربه ها شانس و برکت میارن لطفا اگه براتون ممکنه کمکش کن عزیزم

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚