2777
2789

سلام تو اتاق خونم دارم ناخنکاری میکنم خیلی هم مشتری ندارم نهایتا ماهی ۶ تومن درامدم باشه ولی کارتخوان گرفتم گذاشتم چون یسری مشتریا میپیچوندن میرفتن دیگه واریز نمیکردن، ۸ ماه پیش یه وام ۱۰۰ میلیون از بابام برای شوهرم گرفتم کل پول رو کارت کشیدم تو کارتخوانم کارتم دادم شوهرم بدهیشو بده امروز پیامک اومد که برام ۵ میلیون و ششصد هزارتومن مالیات زدن الان نمیدونم چرا انقد برام زدن خیلی ناراحتم نمیدونم چه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بر اساس تراکنش هست و هرچی زورشون برسه.میتونی بری اعتراض بزنی ولی خیلی دوندگی داره .تازه اگر نیان دنبال بقیه موارد بگردن که مجوز کارت کو و این جور چیزها.و سال بعد هم بر اساس امسال یه مبلغی اضافه میشه

نزدیگ ۵.۵ درصد مالیات برات بریدند

خب من کارم خدماتیه باید خیلی کمتر باشه

شوهره خواهرشوهرم جلوبندی سازی داره روزی ۳ تومن کارکرد داره براش زدن ۹ تومن میخندید امروز رو به من میگفت خیلی خوش شانسم 

اگر ۱۰۰ میلیون رو از کارت پدرتون کشیدید میتونید برید پرینت بگیرید و ببرید اداره مالیات چون الان صد ت ...

بله عزیزم دقیقا از کارت پدرم کشیدم جون سختیمون میومد بریم بانک

متشکرم ازتون خوشحالم کردین