2777
2789

کسی دیدین تو اطرافیان استفاده کنه نتیجه بگیره؟ یا خودتون تجربه ای دارین؟

کدومش بهتره؟؟ میترسم برا چشم ضرر داشته باشن چون من قبلا محلول تقویت مژه سریتا میزدم گفتن باعث تاری دید میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلول تاثیر داش؟

محلول رو اصلا پیشنهاد نمیکنم من به شدت ناراضی ام چون هم تاثیرش دائمی نبود(با این حال که من کم کم قطعش کردم) هم از یه چشم پزشک موثق شنیدم که برای چشم ضرر داره حتی خود کارخونش هم گفته سعی کنید داخل چشم نره پس ضرر داره! و اینم بگم امکان نداره داخل چشم نریزه من خودم خیلی احتیاط میکردم اما خب بالاخره با پلک زدن وارد چشم میشه

در ضمن اصن تاثیر خاصی هم نداشت مژه های وسط چشمم ک تغییری نکرد گوشه چشمم در حد یکی دو میلی بلند شدن اونم ک برگشت