2777
2789

دوستم  یه مدت با یه پسر تو رابطه بود

پسره هم قصدش ازدواج بود و به خانواذش گفت اما خانوادش مخالفت کردن(نگید دروغ گفت چون با مدرک حرفشو ثابت کرد)

بعد از چند ماه ازش رابطه خواست😐

خیلی اصرار می‌کرد 

دوستم قبول کرد

بعد از رابطه آشکارا سرد شد

و الانم گفته بیا کات کنیم

چون عاقبت نداره خانوادمم راضی نمیشن(در حالی ک قبلا گفته بود مقابل خانوادم وایمیسم)

حالا بنظرتون پسره برا همیشه رفت یا بر میگرده؟

اگر برا رابطه میخواستش چرا فقط یه بار؟میتونست همچنان ازش سو استفاده کنه

من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣

به چیزی ک میخاست رسید...نموم شد 

برا چی دوستت انقد زود پا داد به همچین چیزی؟:/

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر میاد فقط برای رابطه می‌خواسته

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
رفت که رفت و اون موقع هم مثل سگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ دروغ می‌گفته مدرکش چی بوده دوست چه سادسچرا باور کر ...

حالا هر چی

ولی بهش ثابت شد ک واقعا به خانوادش گفت

من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣